Γ Εθνική / Τοπικά

Πυρσός Γρεβενών – Παναργειακός Ορεστικού 5-2

 

Εντυπωσιακό παιχνίδι με πολλά γκολ και θεαματικές φάσεις διεξήχθη στα Γρεβενά, ανάμεσα στον Πυρσό και στον Παναργειακό Ορεστικού, αντίπαλοι αμφότεροι των ομάδων μας στη Δ’ Εθνική.

Οι γηπεδούχοι παίζοντας καλύτερα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα νίκησαν με σκορ 5-2, πραγματοποιώντας την πρώτη νίκη στα φιλικά, αν εξαιρεθούν  οι ομάδες τοπικού που αντιμετώπισε στην αρχή της προετοιμασίας!

Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με αρκετές ελλείψεις (Βελλίδης, Αθανασιάδης, Μπάτζιος και Καλύβας οι πιο σημαντικές) και με αρκετούς νεαρούς στη σύνθεση τους. Δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να αντιδράσει, ενώ η άμυνα ήταν πραγματικά σε πολύ κακή μέρα.

Φάσεις και γκολ

Οι πράσινοι αστόχησαν σε πέναλτι που εκτέλεσε και κέρδισε ο Δούνας στο 10΄. Το σκορ άνοιξε ο Κοσμίδης στο 26΄με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Γκέτσιος. Το 2-0 πέτυχε ο Χαραλαμπίδης στο 30΄. Στο 34΄μείωσε το Αργος με αυτογκόλ του Τσαρτσαρή. Στο 41΄ο Κοτσατίσογλου ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1. Ο Κουτσομήτρος με ωραία προσπάθεια στο 45΄πέτυχε το 4-1. Στο 77΄το Αργος με τον Χαραλαμπίδη μείωσε σε 4-2, ενώ στο 88΄ο Καραγιάννης με σουτ σημείωσε το τελικό 5-2.

Συνθέσεις

Πυρσός Γρεβενών : Αθανασόπουλος, Μπόλος, Τσάρτσαρης, Κυριακίδης, Μπόζιαρης, Χαραλαμπίδης, Γκέτσιος, Κοτσατίσογλου, Δούνας, Κοσμίδης. Αγωνίστηκαν και οι Ζολώτας, Τσιαρσιώτης, Τζόγκος, Χερίδης, Γεωργίου, Ρόβας, Καραγιάννης, Μπόζιαρης, Παπαδόπουλος Θ. Παπαδόπουλος Κ. Ευαγγελόπουλος, Ασλανίδης.

Παναργειακός Ορεστικού : Σαραφιανός, Βακόπουλος, Ιωαννίδης, Ιωάννου, Βλαχόπουλος, Μουρατίδης, Μαρκόπουλος, Τσαμτσάκης, Τσιγαρίδας, Βασιλειάδης. Αγωνίστηκαν και οι Ανδρεόπουλος, Βασάδης, Σιδηρόπουλος, Έρι, Χαραλαμπίδης, Αθανασιάδης, Μαλακόζης, Αντωνίου.

 

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected