Γ Εθνική / Τοπικά

Φιλικά Προετοιμασίας – Πολύ δυνατά ματς το Σαββατοκύριακο

Δύο πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια και μάλιστα το ένα ανάμεσα σε ομάδες του νομού μας διεξάγονται το Σαββατοκύριακο.

Το Σάββατο 6/10 στις 17.00μμ στο γήπεδο της Χαλάστρας, θα αναμετρηθούν ο τοπικός Καμπανιακός και ο ΦΑΣ Νάουσας, σε ένα πολύ δυνατό τεστ για την ομάδα του νομού μας. Η Νάουσα είναι η τρίτη κατά σειρά ομάδα του νομού μας που αντιμετωπίζει ο Καμπανιακός, μετρώντας μια νίκη (1-0 τα Λευκάδια) και μία ήττα (0-1 από την ΑΕ Αλεξάνδρειας).

Η ομάδα του Γιάννη Ζαπρόπουλου προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής και μέχρι στιγμής δείχνει πως αποτελεί ένα δυνατό σύνολο, ικανό να πρωταγωνιστήσει στον δεύτερο όμιλο. Εκεί θυμίζουμε αγωνίζονται και οι “δικοί” μας Βαγγέλης Αβραμόπουλος, Θανάσης Αβραμίδης και Βλαδίμηρος Θαμνίδης, όπως επίσης και οι Γιώργος Τσαλώνης (πρώην της Αλεξάνδρειας) και Χρήστος Κελπέκης (πρώην παίκτης Βέροιας).

Την Κυριακή στις 16.30μμ στο γήπεδο της Αλεξάνδρειας θα διεξαχθεί το φιλικό “ντέρμπι” ανάμεσα στην τοπική Αθλητική Ένωση και στο Μακροχώρι. Οι “πράσινοι” παρουσιάζονται βελτιωμένοι στα τελευταία φιλικά και με τις καινούριες προσθήκες, δείχνουν πως σταδιακά αποκτούν ομοιογένεια.

Από την άλλη, ο Γιάννης Κερλίδης θα έχει άλλη μια ευκαιρία να δει την κατάσταση των παικτών του, στο δεύτερο κατά σειρά εκτός έδρας φιλικό μετά το Κορδελιό, αντιμετωπίζοντας τον τοπικό Οδυσσέα.

Το Imathia Sports News θα έχει αναλυτικό ρεπορτάζ και από τα δύο παιχνίδια και θα σας αναλύσει την αγωνιστική εικόνα και των τριών ομάδων του νομού μας.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected