Super League 1

ΑΕΚ VS Κέρκυρα – Βασικοί Αραμπατζής, Αναστασόπουλος

Για έκτη συνεχόμενη αγωνιστική μακριά από τις νίκες έμεινε η ΑΕΚ η οποία παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Κέρκυρα απογοητεύοντας ξανά τον κόσμο της.

Ένα ηλεκτροσόκ χρειαζόταν η ΑΕΚ μετά την ήττα της από τον Πανιώνιο με 1-0 πριν από μία εβδομάδα σύμφωνα με τον Ανδρέα Δημητρέλο. Η φυγή του Βαγγέλη Βλάχου από τον πάγκο της Ένωσης δεν φάνηκε ικανό να βγάλει τους «κιτρινόμαυρους» από το… κώμα και στην καλύτερή της ευκαιρία να κάνει ένα νέο ξεκίνημα με νίκη, δεν εμφανίστηκε αντάξια των προσδοκιών παραχωρώντας ισοπαλία 1-1 στην Κέρκυρα.

Ο Γιάννης Αραμπατζής, ο οποίος μέσα στην εβδομάδα έδωσε δύο συνεντεύξεις καυτηριάζοντας την κατάσταση στην ομάδα, συνέχισε τις καλές εμφανίσεις, χωρίς όμως αυτό να είναι αρκετό για την ΑΕΚ. Από την άλλη ο Νίκος Αναστασόπολος ήταν για μια ακόμη φορά από τους πολυτιμότερους της ομάδας του και όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρόν.

ΑΕΚ : Αραμπατζής, Αρκούδας (Παυλής 67′), Φερνάντες, Κουτρουμπής, Κοντοές, Ρίκκα (Γροντής 59′), Μπουγαϊδης (Κορδέρο 46′), Κατίδης, Φουρτάδο, Παπαδημητρίου, Λαγός.

Κέρκυρα : Αναστασόπουλος, Ζουμπουλάκης, Έντερ, Βενέτης, Τσουμάνης, Ηλιάδης, Χαμπλ (Σταμόγιαννος 26′), Βασιλόγιαννης (Τσοκάνης 68′), Μπάρκογλου, Καραλής, Γιάντσης.

Σκόρερ: Βενέτης 31′ (0-1), Παυλής 74′ (1-1)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected