Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Μακροχώρι 0-2

Της Ιωάννας Χατζηιωάννου

Δύο εβδομάδες ακριβώς πριν την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος και οι δύο ομάδες που θα μας εκπροσωπήσουν στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, συνέχισαν τα…πειράματα και τους σχεδιασμούς τους. Σαφώς πιο έτοιμη η ομάδα της Ένωσης, κυριάρχησε στα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα, έχοντας την κατοχή στο χώρο του κέντρου και αξιοποιώντας την σε δύο φάσεις με δύο εξαιρετικά τέρματα στο 10′ με τον νεαρό Μαυριδόγλου και στο 25′ με τον Αντώνη Ηλιάδη. Ενδιάμεσα ο Τσακαλίδης είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι.

 Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν στο διάστημα αυτό να αντιδράσουν, πράγμα που προσπάθησαν στο δεύτερο μέρος, έχοντας κάποιες ευκαιρίες για γκολ, χωρίς να καταφέρουν να πετύχουν κάτι καλό. Είναι φανερό πως η ομάδα του Βασίλη Παπαδημητρίου θέλει δουλειά, καθώς οι πολλές προσθήκες (και αρκετές τελευταίες, για τις οποίες θα αναφερθούμε αύριο αναλυτικά), έχουν επηρεάσει τη συνοχή και ο έμπειρος προπονητής καλείται, στο διάστημα που απομένει, να βρει την απαραίτητη χημεία για να παρουσιαστεί η ομάδα έτοιμη στις 21/10.

Συνθέσεις

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Καρασαββίδης, Χριστοφορίδης, Βλάχος, Κεστελίδης, Σίμος, Καμπερίδης, Χαλβατζής, Βαταμίδης Σ., Τζεβελέκης, Παπαδημητρίου, Παπαδόπουλος Κ.Η. Αγωνίστηκαν και οι Βαταμίδης Μ., Χατζηβασιλειάδης, Παπαδόπουλος Κ.Ε., Κύρου, Οικονομόπουλος.

Μακροχώρι : Σταματέλος Δ, Μπάκανος, Σαρηγιαννίδης, Ηλιάδης Γ., Σαλέπης, Τσακαλίδης, Πιέτρα, Γεωργίου, Βούλγαρης, Ηλιάδης Α., Μαυριδόγλου. Αγωνίστηκαν και οι Βοργιατζίδης, Ξαγοράρης, Θεοδωρίδης, Συμεωνίδης Γ., Βελλίδης, Τσακαλίδης Γ., Φέιμ, Καλούδης, Αντωνίου.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected