Γ Εθνική / Τοπικά

Καμπανιακός – ΦΑΣ Νάουσα 2-4

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gq0JHmzRGnA

Εντυπωσιακή και άκρως ουσιαστική ήταν η εμφάνιση του ΦΑΣ Νάουσα στο φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο τον Καμπανιακό στη Χαλάστρα. Οι διαστάσεις που πήρε το σκορ και η πολύ καλή εμφάνιση των νεαρών παικτών του Βασιλή Αργυρίου ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της συνάντησης του Σαββάτου 5/10, σε ένα ματς με πολύ λίγους θεατές, που σχολιάστηκε αρνητικά από τους ιθύνοντες της ομάδας από τη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Από την αρχή του αγώνα φάνηκε πως η Νάουσα θα κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο, με τους Ιορδανίδη και Καραλιόπουλο να βρίσκονται σε καλή μέρα και να βοηθούν πολύ τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά. Το  ευφυέστατο γκολ του Πέικου στο 19′ (είδε τον Κελπέκη εκτός εστίας και τον “κρέμασε” από 40 μέτρα) “ξεκλείδωσε” την άμυνα της ομάδας του Γιάννη Ζαπρόπουλου και η συνέχεια ήταν ανάλογη για τους Ναουσαίους.

Στο 31′ ο Καραλιόπουλος θα χάσει μια απίστευτη ευκαιρία όταν θα πιάσει ένα πολύ δυνατό σουτ στην κίνηση και ο Κελπέκης θα πραγματοποιήσει εκπληκτική απόκρουση, διώχνοντας τη μπάλα κόρνερ.

Το 0-1 της ανάπαυλας αποδείχθηκε…http://imathiasportsnews.files.wordpress.com/2012/10/dsc00006.jpg?w=300μικρό στη συνέχεια, καθώς στο δεύτερο μέρος σημειώθηκαν 5 γκολ! Ο Γασπαράτος στο 50′ θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, με εκτέλεση πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Πασχάλης Αργυρίου.

Κάπου εκεί η πίεση της ομάδας του Καμπανιακού θα αυξηθεί και σε διάστημα 15 λεπτών θα καταφέρει να εκμεταλλευτεί δύο αδράνειες της άμυνας της Νάουσας και θα ισοφαρίσει, αρχικά με τον πρώην παίκτη της Αλεξάνδρειας, Βαγγέλη Αβραμόπουλο (56′) και στη συνέχεια με τον Παπαγανθονίκου (71′).

Εκτός αυτού, ο Καμπανιακός παραλίγο να προηγηθεί στο 77′, όταν σε απευθείας φάουλ, αποκρούει σωτήρια ο Μπουμπουλέντρας. Η συνέχεια ανήκει στη Νάουσα και τρία λεπτά αργότερα, μετά από κλέψιμο της μπάλας στο χώρο του κέντρου ο Νίκου με ωραία πάσα βρίσκει κάθετα τον Πιπινίκα και αυτός με ωραίο σουτ σημειώνει το 2-3.

Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Παραστατίδης θα κάνει σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να βρίσκει σε χέρι αμυντικού και ο διαιτητής δείχνει το σημείο του πέναλτι. Το εκτελεί εύστοχα  στη γωνία ο Καραμεταξάς κάνοντας το σκορ 2-4.

Η σύνθεση της Νάουσας

Παπαδόπουλος, Μπουλγκουρίδης, Περηφανόπουλος, Πέικος, Ιορδανίδης, Αργυρίου Π, Αργυρίου Γρ., Καραλιόπουλος, Πασχάλης, Γασπαράτος, Παπαδής. Αγωνίστηκαν και οι Μπουμπουλέντρας, Κελεσίδης, Ζούρκος, Θεοδωρόπουλος, Νίκου, Καραμεταξάς, Παραστατίδης, Πιπινίκας, Ιωαννίδης, Σαμαράς, Μουρίκι.

*video από deltasports.gr

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected