Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α-Β-Γ Εθνική

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – Πιερίδες Μούσες 6-1

Δεύτερη…εξάρα σε φιλικό προετοιμασίας για τις κοπέλες του Αγροτικού Αστέρα, νικώντας αυτή τη φορά τις Πιερίδες Μούσες από την Κατερίνη με 6-1. Το παιχνίδι έγινε χθες το μεσημέρι στις 15.00μμ στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, κατόπιν αιτήματος των φιλοξενούμενων για να συνηθίσουν την ώρα που θα διεξάγονται οι αγώνες πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής, καθώς ο Αγροτικός ήταν καταιγιστικός και θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα τέρματα. Όλες οι κοπέλες ήταν σε πολύ καλή μέρα, με τις φιλοξενούμενες να μην μπορούν να αντιδράσουν σε κανένα σημείο του αγώνα. Προηγήθηκαν βέβαια στο 11′ με γκολ της Παπαδοπούλου, όμως η συνέχεια ανήκει ολοκληρωτικά στις “πράσινες”, οι οποίες επέβαλαν τον ρυθμό τους και πέτυχαν 6 γκολ.

Τα τέρματα για την ομάδα του νομού μας πέτυχαν οι Σπυριδωνίδου (23′, 28′), Παπαδοπούλου (41′, 43′), Ζέρβα (60′), Κιουτάχιαλη (80′).

Η σύνθεση του Αγροτικού Αστέρα

Αντωνιάδου, Στρίμπα, Δρενοβιάδου, Σιακαβάρα, Κακαλέ, Σπυριδωνίδου, Μουρατίδου, Μπακάλη, Κωνσταντινίδου, Παπαδοπούλου, Φέιμ. Αγωνίστηκαν και οι Κιουτάχιαλη, Κακαλέ, Στεφανίδου, Τσουλτσίδου, Τζέμπελου, Αναγνώστου, Ζέρβα

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected