Κατηγορίες
Football League

Εθνικός Γαζώρου VS Καβάλα – “Έσπασε το ρόδι” για Γελαδάρη-Μαραγκό!

«Έσπασε» το ρόδι η Καβάλα, 1-0 τον Γάζωρο  | onsports.gr

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Football League πανηγύρισε η Καβάλα η οποία πέρασε νικηφόρα 1-0 από την έδρα του Εθνικού Γαζώρου.

Μέτριο παιχνίδι έγινε στις Σέρρες όπου ο τοπικός Εθνικός Γαζώρου φιλοξένησε την Καβάλα. Οι «αργοναύτες» μετά την αποτυχία τους στα πρώτα δύο παιχνίδια να φτάσουν στη νίκη, πανηγύρισαν το πρώτο τους τρίποντο επικρατώντας 1-0.

Όλα κρίθηκαν αρκετά νωρίς, όταν ο πρωταγωνιστής των φιλοξενούμενων, Μπρατσιάνι έκανε ωραία ενέργεια και με το γύρισμά του, ανάγκασε τον Μουσικάκη να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Από εκεί και πέρα δεν υπήρξε κάτι σημαντικό με την Καβάλα να απειλεί ξανά με τον Μπρατσιάνι βλέποντας τον Αποστολίδη να αποκρούει το τετ α τετ. Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν ιδιαίτερα και δεν έφτασαν κοντά στην ισοφάριση σε κανένα σημείο του αγώνα.

Βασικοί ο Δημήτρης Γελαδάρης και Στέλιος Μαραγκός για την Καβάλα, βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα τους, ανασταλτικά κυρίως ο πρώτος, με την πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας ο δεύτερος.

Στον πάγκο για τον Εθνικό ο Χρήστος Κουκόλης, ενώ βασικοί και οι πρώην παίκτες της Βέροιας Στέφανος Καπίας, Τάσος Παγώνης και Σερζ Ντιέ.

Εθνικός Γαζώρου : Αποστολίδης, Κοσμίδης, Κατσαβάκης, Καπίας, Γαλακτερός, Μουσικάκης (26’ Κρυστάλλης), Γεωργιάδης, Ναλμπάντης, Ζυγκερίδης (46’ Χαριτίδας), Αλεξάντροβιτς, Μπεκιάρης.
Καβάλα : Αποστολίδης, Παγώνης, Τριποτσέρης, Γελαδάρης, Ενσαλίβα (67’ Αναστασόπουλος), Ντος Σάντος, Μπρατσιάνι, Χλωρός (87’ Παπαγερίδης), Μαραγκός, Ντιέ, Μοκάκε (75’ Ποσίνκοβιτς).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected