Κατηγορίες
Super League 1

Τζόναθαν Λόπεθ (Metropolis) : “Αρχικός στόχος η παραμονή”

Λόπεθ: «Υπάρχει ενότητα στην Βέροια» | onsports.gr

Ο Νίκος Καρύδας έχει συμβάλει τα μέγιστα για την… αντεπίθεση της Βέροιας, σύμφωνα με τον Τζόναθαν Λόπεθ.

Ο πορτιέρο της «Βασίλισσας του Βορρά» μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Αθλητικό Metropolis» για τη φετινή πορεία της ομάδας της Ημαθίας αλλά και για τους προσωπικούς του στόχους.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός άσος μίλησε για:

Την πορεία της Βέροιας στο πρωτάθλημα: «Αυτό που χαρακτηρίζει την Βέροια φέτος και τα πάει τόσο καλά είναι η ενότητα που υπάρχει στην ομάδα και πως όλοι κοιτάμε προς μια ίδια κατεύθυνση».

Τον Νίκο Καρύδα: «Με τον καινούριο προπονητή η ομάδα βελτιώθηκε, είναι πιο επιθετική τώρα. Ο κ. Καρύδας είναι πιο κοντά στους παίκτες και ταιριάζει η φιλοσοφία του με αυτή των παικτών».

Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Πραγματικά το περασμένο παιχνίδι είχε πολλές συγκινήσεις, καταφέραμε όμως να πάρουμε μια ισοπαλία η οποία είναι πολύ σημαντική για εμάς».

Την ομοιογένεια της ομάδας: «Παρόλο που έχουν έρθει νέοι ποδοσφαιριστές αυτό που κατάφεραν να φέρουν στην ομάδα είναι προσθέσουν περισσότερη ποιότητα, έτσι κατάφερε να ανέβει η ομάδα ένα επίπεδο. Δεν είναι όμως μόνο αυτό, είναι και η φιλοσοφία του προπονητή που βοηθάει».

Τους στόχους της Βέροιας: «Πρωταρχικός στόχος είναι να εξασφαλίσουμε μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία για να παίζει η ομάδα και του χρόνου στην Super League. Παρόλα αυτά αν μπορέσει να τερματίσει πιο ψηλά η ομάδα θα είναι ευχής έργων».

Τους προσωπικούς του στόχους: «Νιώθω ότι κάνω μια καλή χρονιά με την Βέροια, ο καινούριος προπονητής με έχει βοηθήσει πολύ, όπως και ο πρόεδρος και οι παίκτες, έχω ξεπεράσει τα προβλήματα που είχα στο παρελθόν. Ελπίζω να είναι και στη συνέχεια της χρονιάς έτσι. Ο στόχος μου είναι να δείξω ότι είμαι σε καλό επίπεδο για να παίξω και να πρωταγωνιστήσω. Θα συνεχίσω έτσι και θα κάνω καλά παιχνίδια με την Βέροια».

Το γεγονός πως δεν αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας: «Δεν μπορώ να το απαντήσω εύκολα αυτό, το θέμα είναι ότι υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός στην Ισπανία και δεν κατάφερα να καθιερωθώ, παρόλα αυτά κατάφερα να το κάνω στην Ελλάδα και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected