Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Μακροχώρι 0-2

Ένα…καταιγιστικό Μακροχώρι με 4 δοκάρια και 2 γκολ εμφανίστηκε το απόγευμα στον Άγιο Γεώργιο, στα πλαίσια της φάσης των 16 για το Κύπελλο Ερασιτεχνών. Η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη έκανε το…καθήκον της, αγωνιζόμενη στο τελευταίο της παιχνίδι πριν την πρεμιέρα της Δ’ Εθνικής, απέναντι στην Κοζάνη.

Ο Απόλλωνας προσπάθησε κυρίως αμυντικά να κρατήσει τους αντίπαλους επιθετικούς, με τους παίκτες των Γιώργου Σπυριδωνίδη και Σάκη Παπαδίνα να χαίρονται το παιχνίδι, χωρίς σκοπιμότητες και αντιπαλότητα.

Στο πρώτο μέρος οι “ασπρόμαυροι” είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και με το χαρακτηριστικό του passing game κατάφεραν και προξένησαν “ρήγματα” στην αντίπαλη άμυνα. Το δοκάρι του Τάσου Τσακαλίδη με απευθείας φάουλ στο 29΄ήταν η προειδοποίηση και στο 35′ ο Βελλίνης θα ανοίξει το σκορ, μετουσιώνοντας την υπεροχή της ομάδας. Πέντε λεπτά αργότερα και πάλι ο Τάσος Τσακαλίδης θα έχει δοκάρι σε φάουλ, με το σκορ στην ανάπαυλα να είναι στο ρευστό 0-1.

Στην επανάληψη το Μακροχώρι θα μπει και πάλι επιθετικά στον αγωνιστικό χώρο και θα συνεχίσει το…κρεσέντο των δοκαριών, με τον Θεοδωρίδη αυτή τη φορά, η κεφαλιά του οποίου θα τραντάξει το δεξί δοκάρι του Σίμου. Η διπλή ευκαιρία των Μπάκανου και Βελλίνη στο 71′ θα συνεχίσει την…γκίνια των φιλοξενούμενων και τελικά θα έρθει ο Ζαρογιάννης στο 73′ να “κλειδώσει” το σκορ, με τους “ασπρόμαυρους” πλέον να μετρούν αντίστροφα για την έναρξη του πρωταθλήματος σε δέκα μέρες.

Ο Απόλλωνας έπαιξε όσο μπορούσε, αγωνίστηκε ελεύθερα και χωρίς σκοπιμότητες. Οι δύο προπονητές των “πράσινων” δοκίμασαν και κάποιους παίκτες που δεν έχουν πάρει συμμετοχές, στρέφοντας πλέον το βάρος τους στο πρωτάθλημα και το παιχνίδι του Σαββάτου.

Συνθέσεις

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Σίμος (79′ Ξενιτίδης), Καρολίδης (65′ Μπαξεβάνηδς Δ.Ν.), Γουλσουζίδης, Δεβετζίδης, Βύζας, Σαντίνι, Τσιότσιος, Κραβαριώτης (61′ Μινόπουλος), Τρούπκος, Μιχαηλίδης, Παπαδίνας.

Μακροχώρι : Σταματέλος, Σαλέπης, Ζαρογιάννης, Τσακαλίδης Τ., Τσακαλίδης Γ. (55′ Σαρηγιαννίδης), Θεοδωρίδης, Μπάκανος, Βελλίνης, Ηλιάδης Α. (78′ Συμεωνίδης Γ.), Πιετρά, Βούλγαρης (78′ Φέιμ)

*Ευχαριστούμε τον Αλέξη Τσακιρίδη για το φωτογραφικό υλικό

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected