Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!

ΑΕ Καψόχωρας – Μακεδονικός Πλατάνου 2-3

Κι όμως, όλα γίνονται τελικά στο ποδόσφαιρο… Οι εκπλήξεις στο Κύπελλο άλλωστε είναι στην ημερήσια διάταξη, έτσι και σήμερα στην Καψόχωρα ο Μακεδονικός Πλατάνου έκανε το…μπαμ της φάσης των 16.

Μπορεί στο πρωτάθλημα η πορεία μέχρι στιγμής να είναι άσχημη και να προηγήθηκε μία ήττα με βαρύ σκορ (1-8 από Νηρέα Βέροιας), οι “πράσινοι” κατάφεραν και πήραν μια εντυπωσιακή πρόκριση απέναντι σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας.

Οι “κιτρινόμαυροι” του Στέλιου Διτσόλα ήταν και σήμερα απογοητευτικοί, πολύ νωθροί και το μοναδικό διάστημα που προσπάθησαν για κάτι καλό ήταν μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ για τους φιλοξενούμενους. Μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν “ωσεί παρόν” στο γήπεδο και σίγουρα δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τη σημερινή εμφάνιση και τον αποκλεισμό.

Ο Μακεδονικός παρατάχθηκε στον αγώνα με 13 παίκτες, αφού όπως είχε αναφέρει στο Imathia Sports News ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Καλαμπούκας, η ομάδα είχε ως ξεκάθαρο στόχο τη βελτίωση της θέσης της στο πρωτάθλημα και εκεί θα έριχνε το βάρος της. Οι απουσίες αρκετών βασικών, κυρίως λόγω της εργασίας τους σήμερα, δεν πτόησε τελικά τους φιλοξενούμενους και…απέδρασαν από τη γειτονική Καψόχωρα με την πρόκριση στις…βαλίτσες τους!

Το σκορ για τον Μακεδονικό άνοιξε το Τσιτσιλαράς στο 35′, αποτέλεσμα που ήταν και το σκορ ημιχρόνου (0-1). Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Σωτηρίου Μ. στο 60′, “παγώνοντας” τους γηπεδούχους και ενθουσιάζοντας τους παίκτες του Πλάτανου, οι οποίοι έγιναν ένα κουβάρι στους πανηγυρισμούς.

Πέντε λεπτά αργότερα η ΑΕ Καψόχωρας θα μειώσει το σκορ, δίνοντας άλλο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, όμως μια εξαιρετική κόντρα επίθεση στο 75′ για τους φιλοξενούμενους θα αποφέρει το τρίτο γκολ, με τον Μαυρίδη Δ. αυτή τη φορά, προκαλώντας το απόλυτο “σοκ” στους γηπεδούχους.

Στο 79′ θα δεχτεί δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σωτηρίου Α. για τον Μακεδονικό και η Καψόχωρα θα εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα και θα κάνει το  2-3 λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, το οποίο και θα είναι το τελικό αποτέλεσμα. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή θα προκαλέσει τους ξέφρενους πανηγυρισμούς για τους παίκτες του Μακεδονικού και τη γκρίνια και κατήφεια στους γηπεδούχους.

Ο αποκλεισμός αυτός για την ΑΕ Καψόχωρας προκαλεί αναταράξεις στο “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο και οι επόμενες ώρες σίγουρα είναι κρίσιμες για τη συνέχεια του συλλόγου. Το επόμενο παιχνίδι για το πρωτάθλημα θεωρείται πλέον κομβικό και σίγουρα η σημερινή εξέλιξη και ο αποκλεισμός αποτελεί ένα δυνατό χτύπημα στα “θεμέλια” της ομάδας, η οποία είχε κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα στη νέα σεζόν.

Ο Μακεδονικός Πλατάνου κατάφερε και πήρε μια παληκαρίσια πρόκριση, η οποίο μόνο καλό μπορεί να κάνει στην ψυχολογία των παικτών. Η συνέχεια δεν παύει να είναι δύσκολη γι’ αυτούς και έχουν μεγάλη…ανηφόρα να διαβούν για να ανακάμψουν στο πρωτάθλημα.

Η σύνθεση του Μακεδονικού (δενκαταφέραμε να έχουμε τη σύνθεση της ΑΕ Καψόχωρας)

Πουλιόπουλος, Τσιλιόπουλος, Αλεξόπουλος, Ιτούδης, Σωτηρίου Μ., Σωτηρίου Α., Μαυρίδης Δ., Βασιλόπουλος (46′ Μαυρίδης Β.), Τσουλάκης, Τσολακίδης Π., Τσιτσιλιάρης (73′ Τσολακίδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected