Κατηγορίες
Super League 1

Σάκης Τσιώλης : “Μόνο νίκη με Βέροια”

Τσιώλης: «Μόνο νίκη με Βέροια»  | onsports.gr

Ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του φιλικό έμεινε ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος θέλει νίκη επί της Βέροιας για να παραμείνει ο Αστέρας στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

«Ήταν ένα πάρα πολύ καλό τεστ ετοιμότητας για τους παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής. Στο παιχνίδι ήταν αντίπαλοι τους, καταξιωμένοι παίκτες της Super League. Το παιχνίδι είχε ταχύτητα, είχε ποιότητα και ιδιαίτερα μέχρι το 60’ που οι ομάδες άρχισαν τις αλλαγές, είχε και αρκετά καλό ρυθμό. Μπορούμε να πούμε ότι σε γενικές γραμμές ήμαστε αρκετά ικανοποιημένοι με την ετοιμότητα που έχουν τα παιδιά που σχεδόν χτυπάνε την πόρτα της 11άδας. Βέβαια μετά το 60’ δώσαμε την δυνατότητα σε κάποια παιδιά, σε κάποιες ελπίδες νέους για να τους δώσουμε να μπουν σιγά-σιγά στο πνεύμα της ομάδας και να αποκτήσουν εμπειρίες», τόνισε ο τεχνικός του Αστέρα μετά το φιλικό.

Για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Βέροια επισήμανε: «Έχουμε μια ομάδα να αντιμετωπίσουμε, που είναι πάρα πολύ καλά ψυχολογικά αυτό τον καιρό, είναι μια ομάδα με καλή ψυχολογία, έχει κάνει σαν νεοφώτιστη και καλά παιχνίδια από απόδοση και αποτελέσματα πήρε. Είναι ένα παιχνίδι που πραγματικά θα πρέπει να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, με πολύ καλή συγκέντρωση γιατί πρέπει να πάρουμε αυτούς τους βαθμούς. Πρέπει να πάρουμε αυτή την νίκη, για να μπορέσουμε να είμαστε ακόμη καλύτεροι στην συνέχεια. Πέρασε το πρόγραμμα πλέον με τις μεγάλες ομάδες, αλλά οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στο γήπεδο βέβαια και θα πρέπει τώρα να δούμε πως μπορούμε να πάρουμε αυτούς τους βαθμούς για να μπορέσουμε να ανέβουμε και άλλο βαθμολογικά».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected