Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τόλης Τερζής – Ο νέος προπονητής της ΑΕ Αλεξάνδρειας

Ένα 24ωρο παρέμεινε…ακέφαλη η τεχνική ηγεσία της ΑΕ Αλεξάνδρειας, καθώς μετά την παραίτηση του Βασίλη Παπαδημητρίου χθες, ο Πόλυς Χουρσουζίδης επικοινώνησε με τον Τόλη Τερζή και συμφώνησε σε όλα με τον πρώην προπονητή των Λευκαδίων.

Ο Τόλης Τερζής είναι γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Βέροιας Γιώργου Τερζή, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών. Ως ποδοσφαιριστής έχει καταγράψει μια πολύ σπουδαία καριέρα, αγωνιζόμενος αρκετά χρόνια σε υψηλό επίπεδο.

Μετά το ξεκίνημα στη Βέροια, με την οποία αγωνίστηκε σε όλες τις κατηγορίες, μετακόμισε στη Δόξα Δράμας, η οποία συμμετείχε στην Α’ Εθνική. Επόμενος σταθμός τα Τρίκαλα στη Β’ Εθνική και στη συνέχεια λίγο πιο ανατολικά και συγκεκριμένα στη Νίκη Βόλου, πάλι στη Β’ Εθνική. Ο ιστορικός Εδεσσαϊκός είναι η επόμενη ομάδα του Τόλη Τερζή (Β’ Εθνική) και ακολουθεί η τωρινή πλέον ομάδα του ΑΕ Αλεξάνδρειας.

Λίγο πριν κλείσει την καριέρα του στη “Βασίλισσα του Βορρά”, θα αγωνιστεί και στο Μακροχώρι, σε μια καριέρα με μεγάλες επιτυχίες και σχεδόν πάντα σε υψηλό επίπεδο.

Ως προπονητής η φετινή χρονιά θα είναι η 8η στους πάγκους, μετά τα 4 χρόνια στον ΑΣ Πατρίδας και 3 στα Λευκάδια, με τα οποία πέρσι κατέγραψε την καλύτερη πορεία, με την τρίτη http://www.alexandreia-gidas.gr/cache/mod_sot_article_simple_slider/images/resize/terzis_280_200.jpgθέση στο πρωτάθλημα.

Στην Αλεξάνδρεια θα βρει τους Αντώνη Παπαδόπουλο, Δημήτρη Σίμο και Άγγελο Παντσή τους οποίους είχε παίκτες στα Λευκάδια και καλείται με το υπάρχον ρόστερ, σε διάστημα μόλις μίας εβδομάδας να ετοιμάσει την ομάδα για το δύσκολο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής.

Το Imathia Sports News επικοινώνησε με τον Τόλη Τερζή και αφού μας επιβεβαίωσε την είδηση, δήλωσε : “Δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια, καθώς το πρωτάθλημα ξεκινά την ερχόμενη Κυριακή. Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας και με τη συμπαράσταση της διοίκησης, εύχομαι και ελπίζω και με τη συμπαράσταση του κόσμου, να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί εξ αρχής”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected