Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Basket

Imathia Sports News – Στη συνέντευξη Τύπου του Φίλιππου Βέροιας

Της Ειρήνης Σωτηρίου

Το Imathia Sports News βρέθηκε στο Ξενοδοχείο “Αιγές” στη συνέντευξη Τύπου του τμήματος μπάσκετ του Φίλιππου Βέροιας. Στο πάνελ βρέθηκαν ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Τραπεζανλίδης, ο Αντιπρόεδρος Ηλίας Λαζός, οι προπονητές Χρήστος Μπλατσιώτης και Δημήτρης Γκίμας, όπως επίσης και το μέλος της διοίκησης Λεωνίδας Λευκόπουλος.

Πιο αριστερά οι παίκτες της ομάδας, ενώ μπροστά από τους ομιλούντες οι δημοσιογράφοι και κόσμος που έδωσε το παρόν στη συνέντευξη.

Όλοι οι ομιλητές αναφέρθηκαν στην πολύτιμη συνεισφορά των φορέων της περιοχής και στους χορηγούς που βοηθούν την ομάδα, ενώ δεν παρέλειψαν να μιλήσουν για τους υψηλούς στόχους της φετινής χρονιάς.

Ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Τραπεζανλίδης, αφού ευχαρίστησε τους Τάσο Σιδηρόπουλο και Παύλο Παυλίδη για τη βοήθεια τους στην εξεύρεση χορηγών αλλά και τη διευθύντρια της Attica Bank, αναφέρθηκε στην περσινή χρονιά, λέγοντας πως ο Φίλιππος έγραψε ιστορία, με την μία μόνο ήττα σε όλο το πρωτάθλημα. Ευχύθηκε περαστικά στον Γιάννη Παπαπέτρου για γρήγορη ανάρρωση από τον τραυματισμό και στη συνέχεια έδωσε το λόγο στον Αντιπρόεδρο Ηλία Λαζό.

Ο κ. Λαζός αναφέρθηκε στην επιθυμία πολλών παικτών να αγωνιστούν στον Φίλιππο και στο γεγονός πως η Βέροια έχει πλέον ανέβει επίπεδο στο μπάσκετ. Ευχύθηκε με τη σειρά του καλή χρονιά σε όλους και έδωσε το λόγο στους προπονητές.

Ο Δημήτρης Γκίμας, κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν, τόνισε πως 13 χρόνια πριν, όταν και τότε είχαν τεθεί οι ίδιοι στόχοι με τότε, κάποια λάθη εμπόδισαν την ομάδα να κάνει το βήμα παραπάνω. Φέτος θεωρεί πως είναι διαφορετικά τα πράγματα, ευχόμενος η ομάδα να γίνει μια οικογένεια και με την στήριξη της διοίκησης να υλοποιηθεί ο στόχος που έχει τεθεί από την αρχή : το πρωτάθλημα. Σ’ αυτό, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, θα πρέπει να βοηθήσει και ο κόσμος, στέλνοντας ένα μήνυμα στους φιλάθλους να στηρίξουν την προσπάθεια.

Ο Χρήστος Μπλατσιώτης ήταν πολύ σύντομος λέγοντας χαρακτηριστικά : “Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι…. Θα παρουσιαστούμε έτοιμη την Κυριακή στον αγώνα πρωταθλήματος.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο αρχηγός της ομάδας Τάσος Κασαμπαλής, ο οποίος ανέφερε πως στόχος είναι το πρωτάθλημα και πως οι παίκτες θα δώσουν τα πάντα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Μετά ακολούθησαν οι ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους που παραυρέθηκαν στην αίθουσα. Τα θέματα που απαντήθηκαν είναι :

Για την περίπτωση του Πανελληνίου και της φημολογούμενης ανόδου το καλοκαίρι : “Λόγω της αξιοπιστίας του Φίλιππου Βέροιας, μας έγινε μια πρόταση να εξαγοράσουμε το ΑΦΜ του Πανελληνίου στην Α2. Εμείς είχαμε τη δυνατότητα να το κάνουμε και προχωρήσαμε στις απαιτούμενες επαφές με χορηγούς. Υπήρξαν όμως εμπόδια στη διαδικασία, κυρίως λόγω των οφειλών της αθηναϊκής ομάδας σε πρώην παίκτες”.

Για τα προσδοκώμενα έσοδα εκτός των χορηγιών:Περιμένουμε την ανταπόκριση του κόσμου. Τα πρώτα θετικά σημάδια ήδη φαίνονται, ενώ έχουμε ως στόχο να μοιράσουμε δωρεάν εισιτήρια στα σχολεία, έτσι ώστε το γήπεδο να είναι πάντα γεμάτο.”

Για την οικονομική επιβάρυνση σε περίπτωση ανόδου : “Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να σταθεί η ομάδα σε αυτό το επίπεδο. Εμείς θέλουμε να έρθουν και άλλοι “συμπαίκτες”, η ομάδα απευθύνεται σε όλους του Βεροιώτες και όχι μόνο. Σίγουρα δεν περιμένουμε να βγάλουμε από αυτό που κάνουμε και αυτό το γνωρίζουν όλοι. Η αγάπη μας για το άθλημα μας έφερε εδώ και θα παραμείνουμε όσο χρειαστεί.”

Για τις αντίπαλες ομάδες και ποιες θεωρούνται ισχυρές : “Τρεις-τέσσερις είναι αυτές που εκ των πραγμάτων είναι υπολογίσιμες και δυνατές ομάδες. Μαρούσι, Ηρακλής, Ιωνικός, Μεταμόρφωση κυρίως, αλλά γενικά το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δυνατό και δεν πρέπει να υποτιμηθεί καμία ομάδα”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected