Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Κεραυνός Επισκοπής – Απόλλων Αγίου Γεωργίου 2-4

Ένα δεκάλεπτο…φωτιά ήταν αρκετό για τον Απόλλωνα να “καθαρίσει” το ματς και να πετύχει τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα. Η ομάδα των Γιώργου Σπυριδωνίδη και Σάκη Παπαδίνα εκμεταλλεύτηκαν την κακή μέρα του τερματοφύλακα Δημητρίου και στα πρώτα δέκα λεπτά το σκορ ήταν ήδη 0-3.

Τα πιτσιρίκια του Χρήστου Δελητζάκη, για άλλη μια φορά, έδωσαν τα πάντα στο γήπεδο και με τον υπέρμετρο ενθουσιασμό και…άγνοια κινδύνου πάλεψαν το παιχνίδι και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν παράτησαν το παιχνίδι. Ο Κεραυνός, στα πρώτα έξι παιχνίδια του πρωταθλήματος πληρώνει την απειρία των παικτών, όμως οι εμπειρίες που θα αποκομίσουν μέσα από τα παιχνίδια, θα είναι πολύτιμες για τη συνέχεια.

Όπως αναφέραμε και στην εισαγωγή, ο Απόλλωνας πέτυχε τρία γκολ στα πρώτα 14 λεπτά με τους Παπαδίνα (4′) και Τρούπκο (8′ και 14′), βάζοντας….δύσκολα για τους γηπεδούχους, που κατάφεραν και απάντησαν αμέσως, με δράστη τον Γάτσο (τρίτο γκολ στο πρωτάθλημα) στο 16′. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, το παιχνίδι ήταν ανοιχτό, οι φιλοξενούμενοι έριξαν λίγο το ρυθμό προσπαθώντας να διατηρήσουν την υπέρ τους διαφορά, ενώ οι γηπεδούχοι ρίσκαραν, βγαίνοντας στην επίθεση με σκοπό την περαιτέρω μείωση του σκορ.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, εξανεμίστηκε κάθε ελπίδα για τον Κεραυνό, με τον Γουλσουζίδη, στην πρώτη ουσιαστικά φάση της επανάληψης, ο οποίος θα πετύχει το 1-4, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Η συνέχεια ήταν διαδικαστική, με τους δύο προπονητές να κάνουν αλλαγές, δοκιμάζοντας και παίκτες που έχουν λίγα λεπτά συμμετοχή και ο Καρυπίδης θα σκοράρει το τελευταίο γκολ της συνάντησης, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Συνθέσεις

Κεραυνός Επισκοπής : Δημητρίου, Χαραλαμπίδης, Μάμαλης, Ζιαμπάκας (72′ Θωμίδης Α.), Πρόιος (32′ Γκότσης), Ραφαηλίδης Γ., Τσεχελίδης, Δίγκας, Φραγκής, Στογιάννος (62′ Καρυπίδης), Γάτσος.

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Σίμος, Καρολίδης, Μιχαηλίδης (46′ Αμοιρίδης), Δεβετζίδης, Κάμινας, Τρούπκος, Βύζας, Τσιότσιος, Γουλσουζίδης (75′ Μπαξεβάνος Δ.Γ.), Παπαδίνας, Σαντίνι (67′ Κραβαριώτης),

Δηλώσεις προπονητών

Χρήστος Δελητζάκης : “Πιστεύω πως οι δύο αντίπαλοι στο σημερινό παιχνίδι ήταν ισάξιοι, με την ομάδα μου να αιφνιδιάζεται από τα γρήγορα γκολ, που προήλθαν κυρίως από δικά μας λάθη. Σε γενικές γραμμές ήμασταν καλοί και θεωρώ πως το σκορ είναι πλασματικό, αφού σταθήκαμε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε πέντε κλασικές ευκαιρίες στον αγώνα, δείγμα ότι οι παίκτες μου δεν παράτησαν το παιχνίδι”.

Σάκης Παπαδίνας : “Ηταν ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι για την ομάδα μου, με το πρώτο ημίχρονο να είναι το καλύτερο για μας, αφού καταφέραμε να πετύχουμε τρία γρήγορα γκολ και να έχουμε ευκαιρίες για παραπάνω. Στη συνέχεια “σβήσαμε τις μηχανές”, κάναμε οικονομία δυνάμεων, ελέγχοντας πάντα τον ρυθμό του αγώνα. Στο παιχνίδι αυτό θα έλεγα πως η εμπειρία κέρδισε τον ενθουσιασμό και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Χρήστο Δελητζάκη, που παρόλο που διαθέτει ένα σύνολο με νεαρούς κυρίως παίκτες, παλεύει όλα τα παιχνίδι με οποιοδήποτε αντίπαλο”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected