Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μέσης – Θύελλα Στενήμαχου 5-0

Μία επιβλητική νίκη πέτυχε ο Φίλιππος Μέσης το απόγευμα με αντίπαλο τη Θύελλα Στενήμαχου, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Α1 Ερασιτεχνικής. Έτσι…ρέφαρε σε μεγάλο βαθμό τη βαριά ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στο Κλειδί και επανήλθε στις επιτυχίες, με εξαιρετική απόδοση μάλιστα και στα 90 λεπτά του αγώνα.

Στο γήπεδο της Μέσης βρέθηκε και πάλι αρκετός κόσμος να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των παικτών του Μάκη Γιαννόπουλου, ενώ παραυρέθηκαν και λιγοστοί φίλοι της Θύελλας, που έφυγαν απογοητευμένοι από την εικόνα της ομάδας.

Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί και μάλιστα άρχισαν τους…πυροβολισμούς από το 2ο κιόλας λεπτό, με “δράστη” τον Γιαννόπουλο, ο οποίος άνοιξε τον…χορό των γκολ για την ομάδα του και αιφνιδιάζοντας τους παίκτες του Γιάννη Γιάννου, που σήμερα παρουσίασαν πολλά προβλήματα στην άμυνα. Η εντολή του προπονητή τους να μην κλειστούν και να συνεχίσουν να επιτίθονται, εισακούστηκε από τους γηπεδούχους και ο Νίκος Δημοσθένους πέτυχε το 2-0 στο 22′, διογκώνοντας τα προβλήματα για τους φιλοξενούμενους, που νωρίς βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο.

Το 2-0 της ανάπαυλας απεικόνιζε ακριβώς την εικόνα του αγώνα μέχρι εκείνο το σημείο και προϊδέαζε ένα ανοιχτό παιχνίδι για τη συνέχεια. Έτσι και έγινε, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν άλλα τρία γκολ, όλα χαρακτηριστικής ομορφιάς, με την κάμερα του Imathia Sports News να καταγράφει το 3-0 του Νίκου Δημοσθένους και πάλι στο 48′.

Επτά λεπτά αργότερα ο Φίλιππος θα κάνει το…καρέ με τον Κελεσίδη αυτή τη φορά, που πήρε το ριμπάουντ μετά τη “βολίδα” του Δημοσθένους στο δοκάρι. Το τελικό 5-0 θα πετύχει ο Καρασαλίδης στο 65′, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του, μέσα σε κλίμα ενθουσιασμό από τον κόσμο.

Διαιτητής της συνάντησης ο Βρέσκας, με βοηθούς τους Αργυρίου και Καραιωσήφ.

Συνθέσεις

Φίλιππος Μέσης : Ιωακειμίδης, Τσανακτσίδης, Ρόκκο, Μουρατίδης, Τσιάμπας, Κελεσίδης (71′ Μπαλτζής), Ζερδαλής, Καρασαλίδης (67′ Δημοσθένους Σ.), Καλούδης (78′ Παντζαρίδης), Γιαννόπουλος, Δημοσθένους Ν.

Θύελλα Στενήμαχου : Θεοδωρίδης, Καρατζάς, Γκατζίδης, Σταμάτης Π., Παπαλεξίου, Κώτελης, Σταμάτης Α., Γιάννου (52′ Γκουντάρας), Γίδαρης Κ. (Στογιάννος), Αδαμίδης, Γίδαρης Δ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected