Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – Ατρόμητος Διαβατού 2-3

Ένα πολύ ενδιαφέρον και ταυτόχρονα δραματικό παιχνίδι έγινε χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Α1 Ερασιτεχνικής.

Ο Ατρόμητος Διαβατού έφτασε τα 8 ματς αήττητος (6 για το πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο), νικώντας και τον Αγροτικό Αστέρα, παραμένει στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Χαρακτηριστικό το γεγονός πως αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ο προπονητής του Αστέρα Μιχάλης Αλεξιάδης, έφυγε πολύ εκνευρισμένος από το γήπεδο και σε επικοινωνία του Imathia Sports News μαζί του, δεν θέλησε να προβεί στο παραμικρό σχόλιο.

Κι όμως το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, οι οποίοι μπήκαν δυνατά από το πρώτο λεπτό και πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 34′ ο Πύρκας θα βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο πρωτάθλημα.

Η απάντηση για τον Ατρόμητο ήρθε πέντε λεπτά αργότερα από τον…συνήθη ύποπτο Μάκη Σπανό, ο οποίος ισοφάρισε για την ομάδα του και διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Αγροτικός μπήκε και πάλι δυνατά στο παιχνίδι, με τον Καφέ να απειλεί στην πρώτη φάση και ο Μουχτάρης να μπλοκάρει τη μπάλα. Οι Γιώργος Εφραίμ και Αλέξης Χαμπαλάνοβ στα χαφ ήταν σε καλή μέρα, κέρδισαν αρκετές μάχες και πολλά φάουλ έξω από την περιοχή. Όμως το γκολ θα έρθει από τον Διαβατό, με ένα πολύ ωραίο σουτ του Κίτσα που θα βρεί πρώτα στο αριστερό δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα.

Και σαν να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, τέσσερα λεπτά μετά ο Σπανός θα βγει στην κόντρα από τα αριστερά και θα πλασάρει ιδανικά τον Λίκα, γράφοντας το 1-3, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς τόσο των παικτών στον αγωνιστικό χώρο όσο και στην κερκίδα από τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στην Αγία Βαρβάρα.

Η εικόνα των επόμενων λεπτών ήταν αναμενόμενη, με τον Αγροτικό να ρισκάρει βγαίνοντας μπροστά και τον Ατρόμητο να παίζει με αντεπιθέσεις. Στο 80′ ο Χρήστος Οικονόμου θα ξαναβάλει την ομάδα του στο παιχνίδι, με ένα πολύ ωραίο σουτ από δεξιά.

Στο 83′ ο Σπανός παραλίγο να βάλει το γκολ της…χρονιάς, όταν επιχείρησε μια σέντρα σουτ από τη γραμμή του πλάγιου άουτ, με την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι, μια φάση την οποία κατέγραψε ο φακός του Imathia Sports News.

Στο 89′ ο Πύρκας παραλίγο να γίνει ο ήρωας για την ομάδα του, όταν σε σέντρα του Χαμπαλάνοβ από δεξιά θα βρεθεί ανενόχλητος μέσα στην περιοχή, η κεφαλιά όμως που θα πιάσει θα περάσει λίγο άουτ.

Συνθέσεις

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας : Βερβαντίδης (46′ λ.τ. Λίκα), Βοργιατζίδης, Τέτος, Οικονόμου Α., Οικονόμου Χ., Μπάμπος, Εφραίμ, Καφές (73′ Χριστιάς), Χαμπαλάνοβ, Χαραλαμπίδης (46′ Σερασκέρης), Πύρκας.

Ατρόμητος Διαβατού : Μουχτάρης, Ηλιάδης, Παγγούρας, Φαρμάκης, Καμπάς, Καρατάσιος, Λιλιόπουλος (76′ Μπουντάνι), Ποζιάδης (88′ Σαρηγιαννίδης), Σπανός, Κίτσας (71′ Ψαλίδας), Κουτσιάδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected