Κατηγορίες
Football League - Super League 1

Ηρακλής – Βέροια 2-3

Βέροια: Πέρασε.... φιλικά από το Καυτανζόγλειο | onsports.gr

Αν και το φιλικό ανάμεσα στον Ηρακλή και τη Βέροια στο Καυτανζόγλειο δεν είχε πολλές φάσεις, οι παίκτες των δύο ομάδων αποδείχθηκαν πολύ… εύστοχοι, όπως καταμαρτυρά το 3-2 με το οποίο επικράτησε η «βασίλισσα». Αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς του Ηρακλή ο Γιώργος Στράντζαλης.

Ακούγεται παράδοξο ωστόσο οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν μπροστά από τις δύο εστίες δεν ήταν πολλές παρά τα πέντε γκολ που σημειώθηκαν. Ο Ηρακλής ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 6′ με κεφαλιά του Λέκου έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Νατσιόπουλου, η απάντηση των φιλοξενούμενων όμως ήταν άμεση, καθώς στο 7′ ο Ιωάννου ισοφάρισε με διαγώνιο σουτ. Η ομάδα του Νίκου Καρύδα πήρε κεφάλι στο σκορ στο 27′, όταν σε γρήγορη αντεπίθεσή της, ο Γκιγιέρμο έβγαλε τον Καλτσά φάτσα με το τέρμα και ο τελευταίος δεν δυσκολεύτηκε να σημαδέψει σωστά.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο Ηρακλής έφερε το ματς στα ίσια χάρη στο πλασέ του Μπανγκουρά και έτσι όπως κυλούσε το ματς, φαινόταν ότι το 2-2 θα ήταν και το τελικό σκορ. Ο Ολαϊτάν, όμως, διέψευσε τα… προγνωστικά και με ωραίο σουτ στο 86′ έδωσε τη φιλική νίκη στη Βέροια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ήττα αυτή και κυρίως η μέτρια εμφάνιση του Γηραιού δεν άρεσε καθόλου στους οπαδούς της ομάδας που βρέθηκαν στο Καυτανζόγλειο, με αποτέλεσμα να ακουστούν έντονες αποδοκιμασίες με αποδέκτη τον Γιώργο Στράντζαλη.

Ηρακλής : Χουάντερσον (46′ Βοσνιάδης), Λιόλιος (82′ Θόρια), Γεωργίου (77′ Μπαϊράμης), Σουλίδης (67′ Μαυρίδης), Νατσιόπουλος (46′ Παληγεώργος), Κωνσταντινίδης (46′ Κιβρακίδης), Φερνάντες, Κραγιόπουλος (50′ Σταφυλίδης), Λέκος (79′ Λαβιδάς), Μπανγκουρά, Ισαάκ (67′ Σαράφογλου).

Βέροια : Λόπεζ (31′ Καντιμοίρης, 60’ Δασκαλάκης), Σνάουντσερ, Τζημογιάννης, Μπεθέρα (58’ Σιμηχανίδης), Ζε Βιτόρ, Ορέστες, Καρλίνιο, Γκιγιέρμο (58’ Ολαϊτάν), Κάλτσας (69’ Σκαθαρούδης), Παυλίδης, Ιωάννου.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected