Κατηγορίες
Super League 1

Κέρκυρα VS Τυλυκράτης – Για 25′ ο Τεπετός, εκτός ο Αναστασόπουλος

Κέρκυρα: Επικράτηση στη βροχή επί του Τηλυκράτη | onsports.gr

Χάρη σε γκολ των Κοντοδήμου και Διαμαντόπουλου, η Κέρκυρα επικράτησε 2-0 του Τηλυκράτη Λευκάδας σε φιλικό διάρκειας 80′ που διεξήχθη στο ΕΑΚ.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και… χάλασε τη διάθεση του Σάββα Καρυπίδη που έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο του Τηλυκράτη (αντικατέστησε τον Θοδωρή Σαββίδη). Σε ένα ματς που διεξήχθη υπό συνεχή βροχόπτωση και παρουσία ελάχιστων φιλάθλων, οι Φαίακες άνοιξαν το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοντοδήμου στο 33′ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με πλασέ του Διαμαντόπουλου στο 65′.

Η διάρκεια του φιλικού ήταν κατά είκοσι λεπτά μικρότερη του αναμενόμενου, ώστε να διευκολυνθεί ο Τηλυκράτης και να προλάβει η αποστολή της ομάδας της Λευκάδας το καράβι της επιστροφής.

Κέρκυρα : Στρατηλάτης (73′ Ριγανάς), Ζουμπουλάκης (73′ Λάμπρου), Κοντοδήμος (56′ Αρμένης), Μπουκουβάλας (67′ Κρητικός), Τσουμάνης (46′ Βασιλόγιαννης), Λώττας (46′ Καραλής), Σίμωσης (46′ Μπάρκογλου), Γιάντσης (56′ Διαμαντόπουλος), Παπαδήμας (73′ Χαμπλ), Βενέτης (46′ Έντερ), Σταμογιάννος (46′ Ηλιάδης)

Τυλυκράτης : Αμουτζάκης (48′ Ταΐρης), Κλάζογλου, Γεωργαντζιάς, Γεωργίου, Ντζιμάνης (60′ Κομνηνάκης), Σμίλτος, Μελισσόπουλος (57′ Παλάσκας), Σαχινίδης, Σκερλετίδης (60′ Κιούσης), Καταγής (57′ Τεπετός), Μπασιούκας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected