Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Καμπ Χατζηπαναγή – Τεράστια εμπειρία για τα παιδιά

Ποδοσφαιρική γιορτή το πρωί της Κυριακής 14 Οκτωβρίου 2012 στο γήπεδο του Κλειδίου, όπου πραγματοποιήθηκε το το ποδοσφαιρικό camp «ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗΣ» στο οποίο συμμετείχαν οι Ακαδημίες του Κλειδίου και των Τρικάλων, με τον αξεπέραστο παλαίμαχο παίκτη να μαγεύει μικρούς και μεγάλους και τα πενήντα παιδιά, ηλικίας 5 – 13 ετών, να προσφέρουν στους φιλάθλους ένα υπέροχο ποδοσφαιρικό θέαμα.

Δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα των αγώνων που έγιναν. Εκείνο που έχει σημασία για τα παιδιά είναι το γεγονός ότι μέσα από τέτοιες δραστηριότητες, πέρα από τη χαρά του παιχνιδιού, έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν με παιδιά από γειτονικές περιοχές και συγχρόνως να αναδείξουν το ταλέντο τους και τις αρετές τους.

Kαι επειδή ”Nούς υγιής εν σώματι υγιή”, είναι τεράστια η ευθύνη που έχουμε όλοι μας, γονείς, τοπική αυτοδιοίκηση και πολιτεία, σε τέτοιου είδους προσπάθειες.

Στο τέλος της εκδήλωσης, τιμήθηκε ο Βασίλης Χατζηπαναγής από την Διοίκηση του Εθνικού Κλειδίου για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο, έγινε απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και η όμορφη γιορτή έκλεισε με ”μπουφέ” που πρόσφεραν οι διοργανωτές στους συμμετέχοντες.

*Νίκος Σαλτουρίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected