Γενικά

Αιγινιακός VS Ζάκυνθος – Κατοχύρωση χωρίς αγώνα;

Κεραυνός… εν αιθρία η αποκλειστική είδηση από την Αθήνα που αφορούσε στον ΑΠΣ Ζάκυνθος.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του ioniansports.gr, εστάλει τη Δευτέρα 15/10 προς την Ένωση έγγραφο του ΑΠΣ Ζάκυνθος που δηλώνει ότι αδυνατεί να τακτοποιήσει τις οφειλές προς τέσερις ποδοσφαιριστές που έχουν καταθέσει προσφυγή.

Αποτέλεσμα αυτού, η αδυναμία της ΕΠΑΕ να ορίσει το παιχνίδι με τον Αιγινιακό, βάσει κανονισμών. Για την ακρίβεια τέσσερις ποδοσφαιριστές που έχουν καταθέσει προσφυγή δε δέχθηκαν το διακανονισμό, με αποτέλεσμα η ομάδα να χρειάζεται 13.000 ευρώ άμεσα.

Οι ποδοσφαιριστές παρουσιάζονται ανυποχώρητοι στο συγκεκριμένο θέμα κι έτσι η Ζάκυνθος δε θα κατέβει στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι (1η αγωνιστική) και θα υποστεί τις συνέπειες του νόμου (χάνει το ματς με 3-0 και αφαιρούνται 2 βαθμοί).

Βέβαια, ελοχεύει πάντα ο κίνδυνος λόγω έλλειψης εσόδων στα τρία πρώτα ματς (δύο πρωταθλήματος κι ένα κυπέλλου τα οποία είναι εκτός έδρας) να μην καταφέρει να συγκεντρώσει τα χρήματα που απαιτούνται για τις προσφυγές και να αποβληθεί οριστικώς από το πρωτάθλημα.

Η διοίκηση της Ζακύνθου ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να τους εξοφλήσει σταδιακά μέχρι τα τέλη του Νοέμβρη, όμως αυτοί δε το δέχθηκαν. Οι πληροφορίες μας επίσης αναφέρουν πως θα γίνει νέα προσπάθεια προσέγγισης δια μέσω των εκπροσώπων τους, μήπως αλλάξει κάτι τελευταία στιγμή και η Ζάκυνθος καταφέρει να είναι κανονικά παρούσα στο ραντεβού της 1ης αγωνιστικής.

Μέχρι σήμερα το βράδυ τα πάντα θα έχουν ξεκαθαρίσει. Αν όμως δεν υπάρξει υποχώρηση και διακανονισμός των χρημάτων που οφείλονται στους τέσσερις ποδοσφαιριστές μέχρι τα τέλη Νοέμβρη, τότε η ομάδα δε θα πάει στο Αιγίνιο και κινδυνεύει να χάσει… το τρένο του φετινού πρωταθλήματος.

Στέλεχος της διοίκησης μας ανέφερε πριν από λίγο, όταν επιδιώξαμε να διασταυρώσουμε την είδηση περί αποστολής του εγγράφου προς την ΕΠΑΕ, ότι δυστυχώς πάνω που πήγαμε να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά οικονομική, αφού υπάρχουν εκτός των τεσσάρων μόνο τρεις ακόμη προσφυγές για τη Ζάκυνθο κι ενώ τα πάντα στην Ελλάδα βρίσκονται σε τροχιά διακανοσμών, η αδιαλλαξία οδηγεί αποβολή από το πρωτάθλημα.

Ρεπορτάζ: Τάσος Θεοδόσης – Ioniansports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected