Football League

Δόξα Δράμας VS Αναγέννηση Επανομής – Βασικός ο Παπατζίκος

Έκανε σεφτέ η Δόξα, 2-0 την Επανομή | onsports.gr

Το πρώτο της «τρίποντο» στο φετινό πρωτάθλημα πήρε η Δόξα Δράμας, η οποία υποδέχθηκε την Αναγέννηση Επανομής, στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής.

Οι «μαυραετοί» μπήκαν δυνατά στο ματς και φωνάζουν για τη φάση του 12′, όταν στο σουτ του Σοϊλέδη η μπάλα βρήκε στο χέρι του Παπατζίκου. Στο 27′ ο Ρούσεφ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Θάνος έπιασε την κεφαλιά και από κοντά ο Ταραλίδης έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στην επανάληψη οι «Μαυραετοί», οι οποίοι έπαιζαν υπό το βλέμμα του νέου τους προπονητή, Παναγιώτη Τζαναβάρα, έδωσαν αρκετό χώρο στην Επανομή. Στο 83′ ο Ταχματζίδης σέντραρε, ο Παπατζίκος έπιασε μόνος του την κεφαλιά, όμως ο Γουμαγιάς έδιωξε σε κόρνερ.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καπέλ «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του, όταν έφυγε μόνος του στην αντεπίθεση και με άψογο τελείωμα διαμόρφωσε το 2-0.

Με αυτή τη νίκη η Δόξα έφτασε τους 4 βαθμούς (18η θέση), ενώ η Επανομή παρέμεινε στους 3 και την 19η θέση.

Βασικός και πάλι ως στόπερ ο Αλέξανδρος Παπατζίκος, ο οποίος αντιμετώπισε προβλήματα με τους αντίπαλους επιθετικούς. Μέτρια η απόδοση του, όπως άλλωστε και της ομάδας του.

Δόξα Δράμας : Γουμάγιας, Περπερίδης, Σικαλιάς (65′ Στεργιανός), Μιλένκοβιτς, Κοντέων, Ταραλίδης, Ιντζόγλου, Ρούσεφ (72′ Πουλάκος), Σοϊλέδης (65′ Καμινιώτης), Κάπελ, Θάνος.

Αναγέννηση Επανομής : Τοπαλίδης, Τσερκέζος, Κουκουλέκης, Τέλλος (32′ Φωτιάς), Παπατζίκος, Δραγανίδης (55′ Tζανδάρης), Μωυσίδης, Κουλίδης, Ταχμαζίδης, Μπαλασάς, Σικαλόπουλος (72′ Ογκουνσότο).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected