Κατηγορίες
Football League

Εθνικός Γαζώρου VS Φωκικός – “Λάμψη” για Κουκόλη, εφιάλτης για Γεωργίου…

Μεγάλη βαθμολογική ανάσα πήρε ο Εθνικός Γαζώρου και μάλιστα με πειστικό τρόπο, αφού επικράτησε 4-0 του Φωκικού στις Σέρρες!

Μόλις στην πρώτη ευκαιρία των γηπεδούχων στο 17′, ο Γκόγκας με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Ναλμπάντη άνοιξε το σκορ.

Πέντε λεπτά αργότερα η ομάδα του Κριστόφ Βαζέχα υπέστη κι’ άλλο σοκ, όταν ο Ζυγκερίδης έκανε τη μπαλιά και ο Μπεκιάρης με σουτ σημείωσε το 2-0.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι δυνατά και μόλις στο 49′ ο Ζυγκερίδης έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή, «γράφοντας» το 3-0! Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και στο 70′ ο Νύρλας σέντραρε και ο Ζυγκερίδής με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 4-0 για τον Γάζωρο.

Με αυτή τη νίκη ο Γάζωρος «σκαρφάλωσε» στην 11η θέση με 6 βαθμούς, ενώ ο Φωκικός βρίσκεται στην 9η με 7 βαθμούς.

Πολύ καλή εμφάνιση για τον Χρήστο Κουκόλη, που στο 75′ την ώρα της αντικατάστασης του χειροκροτήθηκε θερμά από τον κόσμο. Αντίθετα ο Θανάσης Γεωργίου ήταν σε μέτρια μέρα, αν και δεν ευθύνεται αποκλειστικά για κάποιο από τα γκολ του Εθνικού. Βασικοί και οι Λουκάς Αποστολίδης και Στέφανος Καπίας για τον Γάζωρο, ενώ στον πάγκο βρέθηκε ο Γιώργος Σιμψερής για τον Φωκικό.

Εθνικός Γαζώρου : Αποστολίδης, Κοσμίδης (76′ Παπάζογλου), Κουκόλης (75′ Καρυπίδης), Καπίας, Μερεσιώτης, Μουσικάκης (67′ Νίρλας), Ζιγκερίδης, Γεωργιάδης, Μπεκιάρης, Ναλμπάντης, Γκόγκας.

Φωκικός : Γεωργίου, Κωστόπουλος, Χαλούλος, Εσόνο, Τετέ, Σκαρίμπας (56′ Αμπντουραχμάνι), Ν’ Γκουέμ, Μπουλούλης, Ευσταθίου (46′ Λουκίνας), Ταμπάκης (76′ Γεωργουσόπουλος), Γκόμεζ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected