Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πυρσός Γρεβενών – Γρεβενά Αεράτα 3-0

Εξαιρετικά εύκολη υπόθεση αποδείχθηκε για τον Πυρσό η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Γρεβενών. Έκπληξη προκάλεσε η άνετη νίκη και το ευρύ 3-0 επί των Αεράτων σ’ έναν αγώνα που παρακολούθησαν περίπου 500 φίλαθλοι.

Ο Πυρσός πιο αποφασιστικός, έδειξε ότι θέλει πιο πολύ τον αγώνα, εγκλώβισε τα ατού των Αεράτων και όπως δείχνει το σκορ έφθασε εύκολα στην νίκη. Από την άλλη μεριά, μπλακ άουτ επικράτησε στις τάξεις των Αεράτων, που παρόλο που είχαν την κατοχή της μπάλας ήταν άσφαιροι επιθετικά, το δυνατό τους ατού η άμυνα βραχυκύκλωσε και υπέκυψαν φυσιολογικά.

Πάντως το ματς είχε δυνατά μαρκαρίσματα, ενώ υπάρχουν παράπονα από την συμπεριφορά και τις φραστικές προκλήσεις ποδοσφαιριστών και παραγόντων του Πυρσού από την πλευρά των Αεράτων.

Το παιχνίδι παρακολούθησε ο προπονητής των Λευκαδίων Γιώργος Τυριακίδης, καθώς η ομάδα του Πυρσού είναι ο αντίπαλος του ΠΑΣ στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Φάσεις και γκολ

3ο λεπτό – Φάουλ του ΄Ιττη απέκρουσε με τις γροθιές ο Αθανασόπουλος, σουτ στην κίνηση του Χαματάι πέρασε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.

16ο λεπτό – ΓΚΟΛ! Ο Δούμας με το κεφάλι βρήκε τον Μπόλο αριστερά μέσα στην περιοχή που με συρτό σουτ σημείωσε το 1-0.

28ο λεπτό – Μεγάλη ευκαιρία για τον Πυρσό να διπλασιάσει τα τέρματά του, όταν ο Κοσμίδης έβγαλε ασίστ στην πλάτη της άμυνας στο Δούμα, που από θέση τετ-α-τετ απέτυχε να νικήσει το Βίδρα που απέκρουσε εντυπωσιακά.

41ο λεπτό – ΓΚΟΛ! Φανταστικό γκολ από τον Κουτσομήτρο που κυριολεκτικά πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, εξέθεσε την άμυνα και με πλασέ από κοντά σημείωσε το 2-0.

55ο λεπτό – ΓΚΟΛ! Πάλι ο Κοσμίδης έβγαλε τετ-α-τετ τον Γκέτσιο που από τα 20μ. πλάσαρε το Βίδρα που ήταν εκτός εστίας σημειώνοντας νωρίς νωρίς το τελικό 3-0.

57ο λεπτό – Η καλύτερη ευκαιρία των Αεράτων στο παιχνίδι, όταν ο Χαματάι νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Αθανασόπουλο, η μπάλα έφθασε στο Ντινόπουλο που πλάσαρε σε κενή εστία για να απομακρύνει σωτήρια με το στήθος ο Κυριακίδης.

Συνθέσεις

Πυρσός Γρεβενών : Αθανασόπουλος, Κυριακίδης, Κ. Μπόζιαρης (61΄Π. Μπόζιαρης), Μπόλος, Τσαρτσαρής, Χαραλαμπίδης, Κοτζατίσογλου (85΄Καραγιάννης), Δούμας, Κουτσομήτρος (75΄Θ. Παπαδόπουλος), Κοσμίδης, Γκέτσιος

Γρεβενά Αεράτα : Βίδρας, Δημητριάδης, Νασιόπουλος, Κατσαντώνης (57΄Θ. Δημόπουλος), Θ. Λάλλος, ΄Ιττης (57΄Τσαπατσάρης), Ντινόπουλος, Σ. Μπαλοδήμος, Αποστολίδης (39΄Ιωαννίδης), Αλεξανδρής, Χαματάι.

*fotisbazakas.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected