Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΟ Κάστωρ – Εμπειρία και ενθουσιασμός

Μία…ήρεμη δύναμη και με εμπειρία πλέον από την κατηγορία, ο Αθλητικός Όμιλος Κάστορα, ευελπιστεί και φέτος να κρατήσει τα…σκήπτρα του Καστοριανού ποδοσφαίρου, αφού πέρσι κατάφερε και τερμάτισε στην 5η θέση στο πρωτάθλημα.

Με νέο προπονητή τον παλιό παίκτη της ομάδας Πέτρο Τσούκλη, η ομάδα της Καστοριάς ποντάρει στην εμπειρία των παικτών που διαθέτει στο ρόστερ (Σαββίδης, Τζιώτζης) αλλά και στον ενθουσιασμό των νεαρών παιδιών που αποτελούν τον “κορμό” της ομάδας και τη φετινή περίοδο.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα, που αποτέλεσε και τη δύναμη της ομάδας πέρσι, τα στημένα χτυπήματα, κυρίως με τον Νίκο Τζιώτζη ο οποίος φημίζεται για τις εκτελέσεις φάουλ.

Στα φιλικά που έδωσε την περίοδο της προετοιμασίας παρουσίασε αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, ενώ αποκλείστηκε στο Κύπελλο της ΕΠΣ Καστοριάς από τον Παναργειακό Ορεστικού, που θα βρει αντίπαλο και στον 3ο όμιλο της Δ’ Εθνικής.

Φιλικά Προετοιμασίας

14/10 (Κύπελλο ΕΠΣ) Παναργειακός Ορεστικού – ΑΟ Κάστωρ  2-1 (43′ Σαββίδης)

7/10  Γρεβενά Αεράτα – ΑΟ Κάστωρ  1-1 (23′ Νασιόπουλος)

4/10  ΑΣ Νταηλάκης – ΑΟ Κάστωρ  3-4 (Αντωνιάδης, αυτογκόλ, Μαλεγγάνος, Τζιώτζης)

29/9  ΑΟ Κάστωρ – Πυρσός Γρεβενών  4-2 (40′ Τζιώτζης, αυτογκόλ, 64′ Δινάδης, 78′ Μαλεγγάνος)

24/9  Πυρσός Γρεβενών – ΑΟ Κάστωρ  0-1 (34′ Αντωνιάδης)

10/9  ΑΟ Κάστωρ – Αστραπή Μεσοποταμίας  3-1 (Μαλεγγάνος, Τζιώτζης 2)

5/9  ΑΟ Κάστωρ – ΑΕ Γραμοχωρίων  2-1 (70′) Μαλεγγάνος 55′, Τζιώτζης 59′

Το ρόστερ της ομάδας

Αποκτήθηκαν

Τάσιος (Αστραπή Μεσοποταμίας), Τσιλιγγίρης (Αστραπή Μεσοποταμίας), Σαββίδης Γ. (ΑΟ Κύμης), Σαββίδης Δ. (Αστραπή Μεσοποταμίας), Κοκκοβίδης (Αστραπή Μεσοποταμίας), Μήνος (Καστοριά), Κοσμίδης (Αστραπή Μεσοποταμίας), Παντελίδης (Νταηλάκης), Λέκκος (Πεντάβρυσος).

Αποχώρησαν

Καραμαλής (Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας), Μήλιος (ΑΕ Γραμμοχωρίων), Τέγος, Παναγιωτίδης, Καραβασίλης, Σιωπόβου (Δόξα Αμπελοκήπων), Ζάρπας, Φλίνδρης (Νταηλάκης), Ματζάνας, Τομόπουλος (ΠΑΟΚ Κωσταραζίου), Μουρατίδης.

Παρέμειναν

Τούλιος, Αναγνώστου, Παπαθανασίου, Γκούρλιας, Μαλεγγάνος, Αβραμίδης, Σίμου, Δασκουλίδης, Δινάδης, Τζιώτζης, Χατζάρας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected