Γενικά

Ζάκυνθος – Θα ταξιδέψει στο Αιγίνιο

Με ένα τηλέφωνο κολλημένο… στο αυτί όλη την ημέρα χθες ήταν ο διευθύνων σύμβουλος του ΑΠΣ Ζάκυνθος Στέλιος Γούναρης. Οι επαφές του με τους τέσσερις ποδοσφαιριστές (και τους νομικούς τους εκπροσώπους) που έχουν καταθέσει προσφυγή και ήταν ανυποχώρητοι σχετικά με την αποπληρωμή τους τις αμέσως επόμενες ημέρες ήταν κάτι παραπάνω από συχνές.

Τελικά, ο Ζακυνθινός παράγοντας κατάφερε να λύσει τα 3/4 του προβλήματος. Για την ακρίβεια ήρθε σε συμβιβασμό με τρεις από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές οι οποίοι για να μην “χρεωθούν τη ρετσινιά” ότι “διέλυσαν” την ομάδα παραμονές της έναρξης του πρωταθλήματος, υποχώρησαν και δέχθηκαν διακανονισμό εξόφλησης των δεδουλευμένων τους μέχρι τέλη Νοεμβρίου.

Ένας μόνο ποδοσφαιριστής κρατά αδιάλλακτη στάση αναμένοντας την εξόφλησή του άμεσα, διαφορετικά η ομάδα δε θα μπορέσει να αγωνιστεί την Κυριακή.

Η ουσία είναι ότι η Ζάκυνθος, όπως όλα δείχνουν, θα είναι κανονικά παρούσα στο ραντεβού της στην 1η αγωνιστική της Γ΄ εθνικής κατηγορίας για 5η συνεχόμενη χρονιά. Σήμερα αναμένεται η Football League 2 να ορίσει τα παιχνίδια για να βγει το πρόγραμμα και οι διαιτητές και το ματς ΑιγινιακόςΖάκυνθος αναμένεται να οριστεί κανονικά.

Βέβαια, το θέμα δεν έχει λήξει και ο κίνδυνος για τη νησιώτικη ομάδα δεν έχει περάσει, όμως όπως όλα δείχνουν ο κ. Γούναρης κατάφερε να ρυθμίσει για το συμφέρον της ομάδας τις συγκεκριμένες υποθέσεις. Το ζήτημα είναι φυσικά μέχρι πότε, γιατί έσοδα η ομάδα δεν προβλέπεται να έχει μέχρι τις αρχές του Νοέμβρη, αφού δεν έχει εντός έδρας παιχνίδι (δύο εκτός για το πρωτάθλημα στις δύο πρώτες αγωνιστικές και εκτός για το κύπελλο Ελλάδος).

Αν δεν υπάρξει άμεση οικονομική βοήθεια προς το Ζακυνθινό παράγοντα για την ομάδα, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.

 *Ρεπορτάζ: Τάσος Θεοδόσης – ioniansports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected