K20 - K17 - K15 - Μικτές Ημαθίας

Μικτές Ημαθίας – Φιλικά Προετοιμασίας

Φιλικά παιχνίδια των Μικτών ομάδων Παίδων και Νέων της ΕΠΣ Ημαθίας θα διεξαχθούν την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου στο γήπεδο του Σταυρού. Αντίπαλοι θα είναι τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Βέροιας Κ-15 και Κ-17.

Συγκεκριμένα στις 4 το απόγευμα η Μικτή ομάδα των Παίδων (1999-2000) θα τεθεί αντιμέτωπη με την ομάδα  Κ-15 της ΠΑΕ Βέροιας. Τόσο ο κ. Καψαλιάρης από πλευράς Κ-15, όσο και ο Ενωσιακός κ. Αντώνης Λυμούσης (φωτο), θα χρησιμοποιήσουν ότι καλύτερο έχουν στις τάξεις τους, προκειμένου να βγάλουν ασφαλή συμπεράσματα για τη συνέχεια των αγώνων.

Η ομάδα Κ-15 της Βέροιας, ήδη έχει κάνει δυο παιχνίδια στο πρωτάθλημα πετυχαίνοντας μάλιστα ισάριθμες νίκες με ευρύ σκορ, ενώ η ομάδα Παίδων της ΕΠΣΗ προσπαθεί μέσα από προπονήσεις και φιλικά να βρει την κατάλληλη χημεία, ενόψει του νέου πρωταθλήματος που αρχίζει σύντομα και θα φέρει την ομάδα πάλι στην πρώτη θέση.

Την ίδια ημέρα και στο ίδιο γήπεδο, στις 6 το απόγευμα, αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αγωνιστική απραξία της ημέρας (ρεπό), η ομάδα Κ17 της ΠΑΕ Βέροιας θα δώσει και αυτή με την σειρά της, φιλικό παιχνίδι  με την Μικτή ομάδα Νέων (1997-1998) της ΕΠΣ Ημαθίας. Το παιχνίδι ασφαλώς και θα αποτελέσει ένα  δυνατό “τεστ” ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης με τον Πανθρακικό, για την ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη, όπως και για την Μικτή της Ενωσης, η οποία προετοιμάζεται πυρετωδώς για την έναρξη του Πανελλήνιου πρωταθλήματος τμημάτων Υποδομής της ΕΠΟ.  

Για την Μικτή ομάδα  Νέων  Ημαθίας είναι το δεύτερο τεστ την περίοδο της προετοιμασίας και θα δώσει την δυνατότητα στον ενωσιακό κ. Λυμούση να αξιολογήσει και να αξιοποιήσει όλο το υπάρχον δυναμικό σε μια προσπάθεια να βγάλει καλύτερα συμπεράσματα ενόψει της πρεμιέρας, με στόχο την διάκριση στο πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών ομάδων.

Κλήση των παικτών των Μικτών ομάδων.

Από την Τεχνική Επιτροπή Μικτών ομάδων και τον ενωσιακό προπονητή κ. Λυμούση καλούνται όσοι παίκτες έχουν ειδοποιηθεί να βρίσκονται με αθλητική περιβολή (άσπρες κάλτσες, παπούτσια για χόρτο κλπ), την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου στο γήπεδο του Σταυρού, η μεν ομάδα των Παίδων στις 3.30 μμ, οι δε ομάδα των Νέων στις 5.30 μμ πάντα  την ίδια μέρα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected