Α ΕΠΣ Ημαθίας

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 3-1

Μία εντυπωσιακή κατά διαστήματα εμφάνιση, που γεμίζει ενθουσιασμό στους φίλους του Αγίου Γεωργίου, πραγματοποίησε ο Απόλλωνας στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής, με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων.

Η ομάδα των Σπυριδωνίδη-Παπαδίνα ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι αποτελεσματικοί και κατάφεραν να πετύχουν δύο γρήγορα γκολ, που τους βοήθησαν να διαχειριστούν καλύτερα το παιχνίδι στη συνέχεια και να μην κινδυνέψουν ουσιαστικά.

Οι “πράσινοι” μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, με διάθεση να πάρουν την πρωτοβουλία και να ελέγξουν τον νευραλγικό χώρο του κέντρου. Ο Μέγας Αλέξανδρος προσπάθησε κυρίως με αντεπιθέσεις να απειλήσει την εστία του Σίμου, όμως η φάση του 19′ και το πέναλτι που σφύριξε ο διατητής κ.Μαλούτας, άλλαξε την εικόνα του παιχνιδιού. Ο Τσιότσιος θα ευστοχήσει από τα 11 βήματα και μάλιστα 5 λεπτά αργότερα θα στήσει τη μπάλα στο ίδιο σημείο για να κάνει και πάλι με πέναλτι το 2-0.

Στη φάση αυτή οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται πως η παράβαση έγινε έξω από την περιοχή του Γεωργιάδη. Το εις βάρος τους σκορ από πολύ νωρίς, επηρέασε τους παίκτες των Τρικάλων, οι οποίοι όμως βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και βγήκαν στην επίθεση, έχοντας ένα δοκάρι λίγο πριν βγει το ημίχρονο.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι εκ των πραγμάτων ήταν αναγκασμένοι να ρισκάρουν, με το δοκάρι να σταματά άλλη μία προσπάθεια τους. Ο πολύ καλός όμως Γουλσουζίδης, στο 55′ θα βάλει τέλος στις όποιες ελπίδες του Μέγα Αλέξανδρου, πετυχαίνοντας το 3-0 και το πρώτο προσωπικό του στο πρωτάθλημα.

Τα Τρίκαλα θα πετύχουν το γκολ της τιμής με τον Παπαδόπουλο στο 79′, ο οποίος θα διαμορφώσει το τελικό 3-1.

Ο Απόλλωνας συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις και η εικόνα που παρουσιάζει στις πρώτες 7 αγωνιστικές δείχνει πως φέτος δεν θα μπει σε…περιπέτειες. Οι προπονητές της ομάδας έχουν βρει ένα κορμό που μέχρι στιγμής αποδίδει εξαιρετικά και αυτό αποτελεί το βασικό πλεονέκτημα του Απόλλωνα μέχρι στιγμής.

Ο Μέγας Αλέξανδρος και σήμερα είχε καλή εικόνα, παρόλο το βαρύ σκορ και ψάχνει πλέον ένα καλό αποτέλεσμα για να ανακάμψει. Η αποχώρηση του προπονητή και οι πολλές απουσίες έχουν σαφώς επηρεάσει την ομάδα, με τον καιρό όμως και λόγω της δεδομένης ποιότητας η εικόνα του ιστορικού συλλόγου θα αλλάξει.

Συνθέσεις

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Σίμος, Βουτσικίδης (65′ Μπαξεβάνης Δ.Ν.), Δεβετζίδης, Καρολίδης, Τρούπκος, Κάμινας, Σαντίνι, Βύζας, Τσιότσιος (82′ Μινόπουλος), Παπαδίνας (75′ Μπαξεβάνης Δ.Γ.), Γουλσουζίδης.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Γεωργιάδης, Αθανασιάδης Η. (65′ Κούκλας), Παπαμιχαήλ, Μαγγανάρης, Μηνούδης, Σερμπίνης, Καραντουλαμάς, Σαλτουρίδης, Κίτσας, Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης Σ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected