Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Αστέρας Τρίπολης Κ20 VS Βέροια Κ20 – Μεγάλη νίκη για τη “Βασίλισσα”!

Μία πολύ μεγάλης σημασίας νίκη και λόγω του τρόπου που επιτεύχθηκε, πέτυχε η Βέροια Κ20 στην Τρίπολη με αντίπαλο τον Αστέρα. Η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη (ο Στέφανος Γαϊτάνος παρέμεινε στη Βέροια για προσωπικούς λόγους), νίκησε με 2-1 σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, με πολλές φάσεις εκατέρωθεν.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τη “Βασίλισσα” καθώς μόλις στο 4′ ο Παρσόπουλος με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Ντόγου θα ανοίξει το σκορ, με τους παίκτες να γίνονται ένα “κουβάρι” στους πανηγυρισμούς.

Και ενώ θα πίστευε κανείς πως η ομάδα του νομού μας θα έπαιζε αμυντικά να κρατήσει το σκορ, δεν “κλείστηκε”, είχε την υπεροχή και έχασε δύο ακόμα καλές ευκαρίες με τους Ντόγο και Παρσόπουλος. Ο Αστέρας ανέβασε την απόδοση του μετά το 35′ και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 44′, ένα γκολ για το οποίοι διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι πως ο σκόρερ ήταν σε θέση οφ-σάιντ.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, με τη Βέροια να είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και τον Αστέρα να παίζει πιο επιθετικά και να ρισκάρει για να πετύχει και δεύτερο γκολ. Αυτό όμως θα έρθει από τους φιλοξενούμενους, όταν μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Σκαθαρούδη από δεξιά, θα δώσει στον Μουρατίδη και αυτός θα πετύχει το 1-2.

Πέντε λεπτά μετά ο Αστέρας θα έχει τη μεγάλη ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι εκ νέου στα ίσια, όταν κέρδισε πέναλτι, όμως η μπάλα θα βρει το οριζόντιο δοκάρι του Βασιλειάδη και θα καταλήξει άουτ.

Η συνέχεια ήταν δραματική, με το παιχνίδι να εξελίσσεται σε ματς για γερά νεύρα και τη μπάλα να πηγαίνει “πάνω-κάτω”. Ο Αστέρας θα έχει δύο δοκάρια από το 75′ μέχρι το 90′, ενώ και η “Βασίλισσα” θα χάσει με τη σειρά της δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ.

Πολύ μεγάλη νίκη για τη Βέροια Κ20, που φτάνει τους 9 βαθμούς και βλέπει με αισιοδοξία τη συνέχεια.

Η σύνθεση της Βέροιας

Βασιλειάδης, Σκαθαρούδης, Σαρακατσιάνος (70′ Σάλτας), Κιοσκερίδης, Σίμος Ε., Αλιατίδης, Μουρατίδης, Κουκουράκης, Ντόγος (80′ Ουμγιαλίδης), Παρσόπουλος (85′ Στασινόπουλος), Μάνος.

Δηλώσεις Δημήτρη Χριστοφορίδη

Τη σημερινή νίκη την αφιερώνουμε στον Στέφανο Γαϊτάνο, που δεν κατάφερε να είναι εδώ μαζί μας. Ήταν μια μεγάλη νίκη για τα παιδιά, που έδωσαν τα πάντα και κατάφεραν να βγάλουν στο γήπεδο όσα είχαν σχεδιαστεί από τον κ. Γαϊτάνο στις προπονήσεις όλη την εβδομάδα. Είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και ισοφαριστήκαμε από ένα αμφισβητούμενο γκολ.

Μετά το 60′ χάθηκε ο έλεγχος του παιχνιδιού από τις δύο ομάδες, το παιχνίδι απέκτησε μια “άγρια” ομορφιά και τελικά η ομάδα μας φεύγει από την Τρίπολη με ένα πολύ σημαντικό “διπλό”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected