Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – ΑΕ Καψόχωρας 3-0

Άλλη μία νίκη για τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (6η στο πρωτάθλημα), που έκαμψε την αντίσταση της μαχητικότατης ΑΕ Καψόχωρας στο φινάλε. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε από το 76′ και μετά, με τους φιλοξενούμενους να κρατάνε το μηδέν στην άμυνα παρά τις πολλές απουσίες που είχε και σήμερα η ομάδα του Στέλιου Διτσόλα.

Ο παίκτης-προπονητής της ομάδας υπέπεσε στην παράβαση που ακολούθησε το σφύριγμα του διαιτητή υποδυκνείοντας την άσπρη βούλα, καθώς η μπάλα βρήκε καθαρά (όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος σε συνομιλία που είχε το Imathia Sports News μετά τον αγώνα) στο χέρι του, πέναλτι με το οποίο προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ στο 76′.

Οι “ασπρόμαυροι”, όπως συμβαίνει σε όλα τα ματς που αγωνίζονται εντός έδρας, πίεσαν πολύ τους αντιπάλους τους, παίζοντας κυρίως από τα πλάγια, χωρίς όμως να παραβιάζουν την εστία του πρώην πορτιέρο του ΠΑΟΚ, Μεντεσίδη. Η ομάδα του Σάββα Αβετίδη δημιούργησε 3-4 ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, όμως το 0-0 θα είναι το σκορ με το οποίο θα οδηγηθούν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, οι 80 περίπου θεατές του αγώνα θα παρακολουθήσουν το ίδιο σκηνικό, με τον ΠΑΟΚ να πιέζει αρκετά και τον προπονητή των γηπεδούχων να ρισκάρει, βάζοντας τον επιθετικογενή Πατατούκα στη θέση του αμυντικού Αλέξη Μπουκλά.

Το τελευταίο τέταρτο θα είναι όπως αναφέραμε “όλα τα λεφτά”. Ο ΠΑΟΚ θα προηγηθεί στο 76′ με πέναλτι του Γιώργου Κίτσα (πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 12 γκολ), απογοητεύοντας του φιλοξενούμενους, που είχαν κάνει υπερπροσπάθεια για να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους.

Ο Στέλιος Διτσόλας θα περάσει στον αγώνα τον Νικολόπουλο, παίζοντας όλα για όλα, όμως στο 86′ θα πέσουν οι…τίτλοι τέλους, με τον Θανάση Κίτσα να κάνει το 2-0. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Λευτέρης Κίτσας του Παναγιώτη θα πετύχει το τελικό 3-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει το σερί του από τη δεύτερη αγωνιστική, με τις 5 συνεχόμενες νίκες, ενώ παραμένει η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, με μόλις 4 γκολ παθητικό. Ο Σάββας Αβετίδης έχει περάσει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα της Αλεξάνδρειας και παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα δείχνει βελτιωμένη, κυρίως επιθετικά.

Η ΑΕ Καψόχωρας, την οποία πολλοί θεωρούν από τα φαβορί για υποβιβασμό, σήμερα έδειξε πως αποτελεί μια σκληροτράχηλη ομάδα, που ανά πάσα στιγμή μπορεί να κάνει τη…ζημιά. Αν η ομάδα αγωνιστεί “κομπλέ” θα αλλάξει εικόνα και σίγουρα θα…πουλήσει ακριβά το τομάρι της για τη σωτηρία.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Μαρτσέλος, Μπουκλάς Α. (59′ Πατατούκας), Μπουκλάς Γ., Τζέπης Ν., Κίτσας Λ.Π. Λαδάς, Κίτσας Σ., Κίτσας Θ. (85′ Κίτσας Δ.), Τζέπης Γ., Χαρισούδης, Κίτσας Γ., Κίτσας Λ.Δ.

ΑΕ Καψόχωρας : Μεντεσίδης, Κωτούλας, Διτσόλας, Πολυζόπουλος, Χαριζόπουλος (80′ Νικολόπουλος), Όμπιντικ, Νιάκας, Χατζόπουλος (65΄Δαρλόπουλος), Πιπιλιάρης, Παπαδιάς, Καρκαμάνης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected