Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕΠ Βέροιας – Φίλιππος Μέσης 2-0

Δύο λεπτά ήταν αρκετά για την…αναγεννημένη ΑΕΠ να κάμψει την αντίσταση του Φίλιππου Μέσης, στο παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Ράχης, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής της Α1 Ερασιτεχνικής.

Το παιχνίδι είχε από πριν το χαρακτήρα του ντέρμπι και τελικά ο τίτλος επιβεβαιώθηκε πλήρως. Οι δύο ομάδες κυνήγησαν τη νίκη και ήταν φανερό πως όποιος πετύχαινε πρώτος το γκολ, αυτός θα έφευγε νικητής από το γήπεδο. Από την αρχή το παιχνίδι ήταν δυνατό, με μονομαχίες σώμα με σώμα και τις δύο ομάδες να προσπαθούν να ελέγξουν το χώρο του κέντρου, που θα τους έδινε το πλεονέκτημα στον αγώνα.

Το πρώτο μέρος ήταν αρκετά ισορροπημένο, με το θέαμα όμως να μη λείπει καθώς και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να δημιουργήσουν και ως ένα σημείο τα κατάφεραν, καθώς καταγράφηκαν 4-5 φάσεις εκατέρωθεν.

Το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου προμήνυε ένα αμφίρροπο και δυνατό παιχνίδι στην επανάληψη, όμως στο 51′ θα αλλάξει άρδην η εικόνα του παιχνιδιού. Στο σημείο εκείνο ο Κατσιγιαννόπουλος, με ωραία ατομική προσπάθεια, θα πετύχει το 1-0, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς τόσο του ίδιου όσο και των συμπαικτών του.

Και σαν να μην έφτανε αυτό για τους φιλοξενούμενους, στο αμέσως επόμενο λεπτό μια αδράνεια της άμυνας θα φέρει τον Κουτζημπασόπουλο σε θέση βολής και ο νεαρός αμυντικός της ΑΕΠ δεν θα αστοχήσει, κάνοντας το 2-0 για τους “κυανοκίτρινους”.

Τα δύο συνεχόμενα γκολ αποσυντόνισαν τον Φίλιππο, που προσπάθησε και με τις αλλαγές από τον πάγκο να βγει στην επίθεση, όμως οι γηπεδούχοι έκλεισαν τους χώρους μπροστά από την εστία του Οβεζύκογλου και το παιχνίδι κύλησε με αυτόν τον ρυθμό μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Καραγκιζόπουλου.

Η ΑΕΠ Βέροιας, με νέο προπονητή εδώ και δύο εβδομάδες τον Τάσο Ανθυμιάδη, δείχνει πως ανακάμπτει για τα καλά και οι παίκτες έχουν ανέβει ψυχολογικά στα τελευταία ματς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα και σίγουρα το μέλλον προμηνύεται ευοίωνο για τη νεανική ομάδα της Α1. Οι τραυματισμοί των Γαλάνη και Χριστοδουλόπουλου θα φανούν αύριο κατά πόσο είναι σοβαροί, με τους δύο παίκτες να πέφτουν στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους, αμφότεροι με κράμπα.

Ο Φίλιππος Μέσης προδόθηκε από την στιγμιαία ολιγωρία στην άμυνα, που του στοίχησε τη δυνατότητα να πάρει κάτι καλύτερο από τον αγώνα. Η ομάδα έχει αποδείξει πως έχει τα φόντα για να διακριθεί αλλά και την ποιότητα για να παρουσιαστεί καλύτερη στη συνέχεια.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Καραγκιζόπουλος με βοηθούς τους κ. Μοσχόπουλο και Βαλκάνο.

Συνθέσεις

ΑΕΠ Βέροιας : Οβεζύκογλου, Κατσιγιαννόπουλος, Σιδηρόπουλος, Ρηγόπουλος (46΄Αργυρόπουλος), Κουτζημπασόπουλος, Γαλάνης (69′ λ.τ. Γκέλος), Τζιβάρας Δ., Χριστοδουλόπουλος (71′ λ.τ. Τσιμόπουλος), Κιατικίδης, Σερασκέρης, Δημούλτσης.

Φίλιππος Μέσης : Ιωακειμίδης, Τσανακτσίδης, Ρόκο, Μόσχος, Μουρατίδης, Κελεσίδης, Δημοσθένους Ν. (83′ Δημοσθένους Σ.), Ζερδαλής, Καρασαλίδης (68′ Αρβανιτίδης), Καλούδης, Γιαννόπουλος (57′ Τσιάμπας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected