Basket

Γιώργος Τραπεζανλίδης : “Μας πείσμωσε η ήττα”

Τραπεζανλίδης: «Μας πείσμωσε η ήττα» | onsports.gr

Η ήττα του Φίλιππου Βέροιας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, από το Ανατόλια, πείσμωσε παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση.

Ο Γιώργος Τραπεζανλίδης, πρόεδρος των νεοφώτιστων στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ, με αφορμή τον πρώτο εντός έδρας αγώνα που θα γίνει στο «Δημήτριος Βικέλας» στο Μακροχώρι κόντρα στη Μεταμόρφωση Βόλου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για την ήττα στην πρεμιέρα, τα συμπεράσματά του από την εμφάνιση των παικτών, αλλά και το αυριανό (21/10) παιχνίδι. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την ήττα του Φίλιππου Βέροιας, στην πρεμιέρα, από το Ανατόλια: «Η ομάδα μας δεν παρουσιάστηκε όπως περιμέναμε. Η εικόνα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν τόσο θετική. Μείναμε πίσω στο σκορ από νωρίς, καταφέραμε βέβαια να ισορροπήσουμε το παιχνίδι, αλλά πιστεύω η διαιτησία του Γερακίνη σε κρίσιμα σημεία του αγώνα και ειδικά όταν ο Φίλιππος ισοφάριζε το παιχνίδι ήταν αυτή που καθόρισε σε μεγάλο βαθμό την ήττα».

Για την εικόνα του Φίλιππου Βέροιας: «Παρότι δεν ξεκινήσαμε καλά η ομάδα έδειξε ότι έχει τις δυνατότατες και το «βάθος» του πάγκου να μπορεί να παίζει 40 λεπτά ένα παιχνίδι, ενώ οι αντίπαλοί μας τα τελευταία δέκα λεπτά είχαν κουραστεί. Συνεχίζουμε όλοι μαζί, χάσαμε από μια πολύ καλή ομάδα, δεν κρίθηκε όμως τίποτα. Η ήττα αυτή θα μας συσπειρώσει και θα μας πεισμώσει ακόμη περισσότερο».

Για το σημερινό παιχνίδι, κόντρα στη Μεταμόρφωση Βόλου: «Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή (21/10) με τη Μεταμόρφωση Βόλου κι έχουμε ανάγκη τη στήριξη του κόσμου. Καλώ όλους τους φιλάθλους να είναι στο πλευρό μας σε ένα πραγματικά δύσκολο αγώνα».

*filipposbc.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected