Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γρεβενά Αεράτα – Παναργειακός Ορεστικού 1-0

Ιδανική πρεμιέρα για τα Γρεβενά Αεράτα που επιβλήθηκαν του Παναργειακού Ορεστικού σ’ ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Παρόλο που είχαμε λιγοστές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες, το παιχνίδι είχε φανταστικό ρυθμό με την μπάλα ν’ ανεβοκατεβαίνει ταχύτατα από δυο καλογυμνασμένα σύνολα.

Τα Αεράτα είχαν την κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα όμως ο Παναργειακός είχε τις πιο επικίνδυνες φάσεις μπροστά στην εστία του Βίδρα. Οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν για τη φάση του πέναλτι, καθώς υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει παράβαση.

Μετά την επίτευκη του γκολ, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν με ενισχυμένη αμυντική διάταξη να κρατήσει το υπέρ τους σκορ, κάτι που τελικά κατάφεραν, ξεκινώντας το πρωτάθλημα με νίκη. Γεγονός είναι ότι οι φιλοξενούμενοι ως  «νεοφώτιστοι», εντυπωσίασαν με το πάθος που έδειξαν.

Μόνο στο τελευταίο διάστημα είχαμε δυνατά μαρκαρίσματα και ο διαιτητής ελέγχεται για πλημμελή πειθαρχικό έλεγχο και για λάθη αποφάσεις.

Φάσεις και γκολ

 19ο λεπτό – Διείσδυση του Αθανασιάδη από αριστερά, τροφοδότησε πολύ ωραία το Βελλίδη που από το ύψος της περιοχής έπιασε το δυνατό σουτ για να αποκρούσει σε κόρνερ ο Βίδρας.

28ο λεπτό –  Σέντρα του Κατσαντώνη, κεφαλιά του Ντινόπουλου πέρασε άουτ.

51ο λεπτό – Εκπληκτική κάθετη πάσα του Θ. Λάλλου στο Ντινόπουλο που ανατράπηκε και κέρδισε το πέναλτι από τον Αντωνίου. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Νασιόπουλος σημειώνοντας το 1-0.

57ο λεπτό – Βολίδα του Τσαμτσάκη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Βίδρα και πέρασε άουτ.

69ο λεπτό – Σουτ του Ιωαννίδη από καλή θέση δεν βρήκε στόχο.

89ο λεπτό – Τετ-α-τετ ο κορυφαίος του αγώνα  Θ. Λάλλος μετά από ασίστ του Χαματάι, απώλεσε όμως μοναδική ευκαιρία και απομάκρυνε ο Σαραφιανός.

Διαιτησία: Στεφάνου, Μαραζόπουλος, Παπαδόπουλος (Ε.Π.Σ. ΘΕΣΠΩΤΙΑΣ)

 Συνθέσεις

Γρεβενά Αεράτα : Βίδρας, Νασιόπουλος, Δημητριάδης, Αλεξανδρής, Κατσαντώνης, Ιωαννίδης, Χαματάι, Μπαλοδήμος Σ. (80′ Τσαπατσάρης), Δημόπουλος Θ. (88΄Αποστολίδης), Λάλλος Π., Ντινόπουλος (69΄Αναστασιάδης).

Παναργειακός Ορεστικού : Σαραφιανός, Σιδηρόπουλος, Βακαλόπουλος, Μουταρίδης (81΄Τσιγαρίδας), Αντωνίου, Ιωάννου, Βλαχόπουλος, Αθανασιάδης (56΄Ιωαννίδης), Βελλίδης, Τσαμτσάκης, Μπάτζιος (76΄Ζέκιου).

*Φώτης Μπαζάκας, Γρεβενά

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected