Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Εργοτέλης VS Ηρακλής – Αλλαγή στο 83′ ο Νατσούρας

Εργο… τέλειος «Γηραιός» στο Παγκρήτιο!  | onsports.gr

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη, υποχρεώνοντας παράλληλα τον Εργοτέλη στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Ηρακλής στο Παγκρήτιο, χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στεφανίδη! Πολλά παράπονα για τους Κρητικούς οι οποίοι έπαιζαν με δέκα λόγω της αποβολής του Δασκαλάκη από το 35΄, στη φάση που έκρινε τον αγώνα.

Μουδιασμένα μπήκαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας ως κύριο μέλημα τα μετόπισθεν, με αποτέλεσμα στο πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα να περιοριστούν σε μονομαχίες στο χώρο του κέντρου, προσπαθώντας αμφότερες να επιβάλλουν το ρυθμό τους.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να μην καταγραφεί υποψία… ευκαιρίας, μέχρι το 35΄ όπου έλαβε χώρα η φάση που στην ουσία έκρινε τον αγώνα! Ο Δασκαλάκης ανέτρεψε τον Στεφανίδη εκτός μεγάλης περιοχής, ο διαιτητής Κορδολαίμης υπέδειξε τη συνέχιση του παιχνιδιού, ωστόσο ο βοηθός Συνιοράκης είχε διαφορετική άποψη συμβουλεύοντάς τον να δείξει το σημείο του πέναλτι! Και κάπως έτσι ο Στεφανίδης έστησε μπάλα και… Κρητικούς στα 11 βήματα, πριν τινάξει και τα δίχτυα του Αθανασίου για το 1-0! Σαν να μην έφθανε αυτό, ο αμυντικός των γηπεδούχων πήγε πρόωρα στα αποδυτήρια για να ανάψει… θερμοσίφωνα!

Ένα σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου καθώς οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων σεβάστηκαν απόλυτα το… άβατο της αντίπαλης περιοχής!

Με την έξοδο από τα… ντους οι Κρητικοί μπήκαν αποφασισμένοι να ισοφαρίσουν, με τους παίκτες του Γηραιού να «στρογγυλοκάθονται» στο μαξιλαράκι του υπέρ τους σκορ, αλλά και του αριθμητικού πλεονεκτήματος. Και από τη στιγμή που Μπουχαλάκης, Πίτσος δεν τους «ξεβόλεψε», ενώ κάτι αντίστοιχο… προτίμησε και ο Ρέντζας στις καθυστερήσεις, ο Ηρακλής (που θα μπορούσε να κλειδώσει τη νίκη κυρίως με τον Μπανγκουρά στις επικίνδυνες αντεπιθέσεις) πανηγύρισε το πρώτο του εκτός έδρας τρίποντο στο πρωτάθλημα, με τον Εργοτέλη να γεύεται μοιραία την πρώτη… πίκρα στη μετά-Super League εποχή, πέφτοντας από την κορυφή της βαθμολογίας…

Επανεμφάνιση μετά από ένα μήνα απουσίας για τον Αντώνη Νατσούρα, ο οποίος πέρασε αλλαγή στο 83′ στη θέση του πρώην παίκτη της Βέροιας, Ράντοβαν Κριβοκάπιτς.

Εργοτέλης : Αθανασίου, Πίτσος, Τζανακάκης (69′ Ουέλινγκτον), Σαρρής, Δασκαλάκης, Ρομάνο, Μπουχαλάκης, Γκαντιάγκα, Χαντί, Δωματάς (46′ Γεωργίου), Ζαχόρα (72′ Ρέντζας).

Ηρακλής : Φιρινίδης, Λόπεζ, Βαγγελόπουλος, Παληγεώργος, Λιαπάκης (71′ λ.τ Παπαστεργιανός), Χιονίδης (62′ Μπανγκουρά), Γεωργίου, Στεφανίδης, Κριβόκαπιτς (83′ Νατσούρας), Μίχος, Φερνάντεζ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected