Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Έβρος Σουφλίου VS Νέα Ζίχνη – Βασικός ο Μιχαλόπουλος

Εδειξε χαρακτήρα ο Εβρος Σουφλίου και παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 5ο λεπτό, έκανε την ανατροπή και κέρδισε τελικά τον Μέγα Αλέξανδρο Νέας Ζίχνης με 2-1.

Ο Χατζηαγοράκης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 5ο λεπτό μετά από κόρνερ του Δημόπουλου και το γκολ αυτό ήταν το πιο γρήγορο γκολ της πρεμιέρας στον 1ο όμιλο της Δ’ Εθνικής.

Στο 18ο λεπτό ο Κατρανίτσας εκτέλεσε κόρνερ, ο Διαμιανίδης έπιασε το σουτ και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 68’ ο Δαμιανίδης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Η Νέα Ζίχνη είχε και σουτ στο οριζόντιο δοκάρι στο 65ο λεπτό σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δημόπουλου. Πολλά παράπονα για τη διαιτησία από τους φιλοξενούμενους, με τους οποίος αγωνίστηκε βασικός ο πρώην παίκτης του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, Κώστας Μιχαλόπουλος.

Συνθέσεις

Έβρος Σουφλίου : Θυμιανίδης, Αντωνιάδης, Μπάτζιος, Κατρανίτσας, Τσαπάνης, Παπαναστασίου, Μεμέτ, Εφραιμίδης, Δαμιανίδης, Λαζαρίδης, Αραμπατζής.

Μέγας Αλέξανδρος Νέας Ζίχνης : Χατζηγιαννάκης, Ρωσιάδης, Δημόπουλος, Πρόβατος, Κοντσίδης, Πελιτάρης (82’ Λιαούρης), Ακριτίδης (75’ Κόρμπης), Αραμπατζής, Χατζηαγοράκης, Μιχαλόπουλος, Καλογιάννης.

*dramagoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected