Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

Αστέρας Τρίπολης – Βέροια 3-0

Το απόλυτο στην έδρα του διατήρησε ο Αστέρας, ο οποίος και φέτος χτίζει το κάστρο στην Τρίπολη, καθώς επικράτησε 3-0 της Βέροιας.

Στο πρώτο ημίχρονο η «Βασίλισσα του Βορρά» ήταν σαφώς καλύτερη, όμως δεν στάθηκε τυχερή και ο Φούλοπ αντέδρασε σωστά όποτε χρειάστηκε. Στο δεύτερο μέρος, με δύο γκολ ο Περόνε (51’, 69’) και ένα του Ντε Μπλάσις (66’), οι Αρκάδες κατάφεραν να πανηγυρίσουν την τρίτη εντός έδρας νίκη τους, ενώ διατήρησαν την παράδοση που θέλει την Βέροια να χάνει στην Τρίπολη.

Η Βέροια δεν έχει νικήσει ποτέ στην Τρίπολη και ο Νίκος Καρύδας παρέταξε την ομάδα του επιθετικά, προκειμένου να διεκδικήσει τη νίκη. Και όντως, η «Βασίλισσα του Βορρά» μπήκε πιο δυνατά και έχασε κάποιες ευκαιρίες με τους Ολαϊτάν και Μπαργκάν. Οι Αρκάδες ανέβασαν την απόδοσή τους και βελτίωσαν την κυκλοφορία της μπάλας και από το 15’ έως το 25’, πίεσε για το γκολ. Όμως το τελευταίο 20λεπτο ανήκε ολοκληρωτικά στη Βέροια, καθώς είχε μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρει, αλλά ο Φούλοπ αντέδρασε σωστά στις προσπάθειες των Μπαργκάν, Ολαϊτάν και Καφέ. Η πολιορκία των φιλοξενούμενων ανάγκασε τον Τσιώλη να κάνει την πρώτη του αλλαγή πριν τελειώσει το ημίχρονο, ενισχύοντας το κέντρο με τον Καρντάσιο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Καλατζής μπήκε κι αυτός στο παιχνίδι για τον Αστέρα, για να βοηθήσει την επιθετική ανάπτυξη. Κι όντως στο 51’ μετά από φάση διαρκείας, ο Ντε Μπλάσις έκανε την σέντρα και ο Περόνε με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον Αστέρα Τρίπολης. Το γκολ αυτό έλυσε τα πόδια των γηπεδούχων που ανέκτησαν τον έλεγχο της αναμέτρησης.

Στο 66’ ο Ντε Μπλάσις μετά από μπαλιά του Ουσέρο έκανε με κοντινό πλασέ το 2-0, ενώ στο 69’ ο Καλατζής βρήκε με τον Περόνε με μακριά μπαλιά και ο Αργεντινός με ψηλοκρεμαστό σουτ έγραψε μέσα σε αποθέωση το 3-0. Η Βέροια δεν μπορούσε να απαντήσει, αν και προσπάθησε να βγει μπροστά, όμως ο Αστέρας με αντεπιθέσεις γινόταν απειλητικός. Το 3-0 διατηρήθηκε ως το τέλος, με τους Αρκάδες να πανηγυρίζουν μια ακόμη νίκη στην Τρίπολη.

Αστέρας Τρίπολης : Φούλοπ, Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Φορμίκα, Κουρμπέλης (46′ Καλαντζής), Ουσέρο (78′ Φραγκουλάκης), Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Περόνε, Μπακασέτας (38′ Καρντάσιο)

Βέροια : Λόπες, Γεωργιάδης, Ορέστες, Καλί, Έβερτον, Καφές (73′ Μενέντες), Καλογέρης, Ιωάννου (63′ Καλτσάς), Μπαργκάν, Ολαϊτάν, Κόστλι (81′ Μπελόν)

Σκόρερ: Περόνε (51′, 69′), Ντε Μπλάσις (67′)

Κίτρινες κάρτες: Σανκαρέ (13′), Καρντάσιο (60′), Ντε Μπλάσις ( / Καφές (15′), Ορέστες (82′)

Δείτε τα highlights toυ αγώνα :

http://www.dailymotion.com/video/xuhzdm_yyyyyyy-yyyyyyyy-yyyyyy-3-0-highlights_sport

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected