Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Εθνικός Ν. Αγιονερίου VS Καμπανιακός – Βασικοί οι Ημαθιώτες!

Νικηφόρα πέρασε από το Αγιονέρι ο Καμπανιακός, επικρατώντας 3-1 του τοπικού Εθνικού στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής.

Ο Ραγκαβίνας άνοιξε το σκορ στο 30΄, με σουτ έξω από την περιοχή, ενώ τα γκολ για τους φιλοξενούμενους διπλασίασε ο Τσαλώνης πέντε λεπτά αργότερα, με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι στον αγώνα με την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, μειώνοντας σε 2-1 χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χασάνογλου, ωστόσο ο Υψηλός, «γκρέμισε» τις ελπίδες τους για ένα θετικό αποτέλεσμα, «γράφοντας» το τελικό 3-1 στο 80΄.

Βασικοί για την ομάδα της Χαλάστρας οι Χρήστος Κελπέκης, Βαγγέλης Αβραμόπουλος και Βλαδίμηρος Θαμνίδης, ενώ σκόρερ του ενός γκολ της ομάδας, όπως αναφέραμε παραπάμω ο πρώην παίκτης της Αλεξάνδρειας Γιώργος Τσαλώνης.

Εθνικός Ν. Αγιονερίου : Τσιλβίκης, Ζορμπάς (55΄ Χαραλαμπίδης), Αποστολάς, Δαλκίδης, Αποστόλου, Γεωργιάδης (75΄ Βιλανάκης), Χασάνογλου, Βερνής, Μήτσικας, Χαριζάνης, Μακρής (58΄ Χαιρόπουλος).

Καμπανιακός : Κελπέκης, Γερόπουλος (46΄ Υψηλός), Δουμούσης, Σιούνης, Μεσιάρης, Ελευθεριάδης, Παπαγαθονίκου, Αβραμόπουλος, Ραγκαβίνας (80΄ Σκόρδας), Τσαλώνης, Θαμνίδης (60΄ Γαβανάς).

Δείτε video από τον αγώνα :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected