Basket

Κώστας Τσαρτσαρής (esake.gr): “Να τον κατεβάσουμε από τον…θρόνο”

Τσαρτσαρής: «Ετσι θα τον κατεβάσουμε απ' το θρόνο του...» | onsports.gr

Ο Κώστας Τσαρτσαρής είναι ένας από τους ελάχιστους παίκτες που ξέρουν τόσο καλά τι σημαίνει ένας αγώνας μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Ο «Τσάρι», μάλιστα ως ο πιο παλιός παίκτης της ομάδας του «τριφυλλιού» έχει αναλάβει τον ειδικό ρόλο να «φτιάξει» τους καινούριους, δίνοντας τους να καταλάβουν επακριβώς τι θα γίνεται αύριο το απόγευμα στο ΟΑΚΑ.

«Οι αγώνες με τον Ολυμπιακό είναι πάντα ιδιαίτεροι. Ποτέ δεν είναι εύκολοι. Το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας, πιστεύω ότι θα μας δώσει την ώθηση που θα χρειαστούμε και ότι θα είμαστε πλήρως ανταγωνιστικοί» είπε χαρακτηριστικά στο επίσημο site του ΕΣΑΚΕ ο Κώστας Τσαρτσαρής και τόνισε πως αν η ομάδα του θέλει να επιστρέψει στους… τίτλους, πρέπει να αποδείξει πως είναι καλύτερη από τον Ολυμπιακό.

«Δεν χρειάζεται να λέμε μεγάλες κουβέντες. Είναι κάτι που δεν το κάναμε ποτέ. Θα πρέπει να σεβαστούμε το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έρχεται στο ΟΑΚΑ ως πρωταθλητής Ελλάδας και Ευρώπης και να το έχουμε συνέχεια στο μυαλό μας. Αν θέλουμε να τον κατεβάσουμε από το θρόνο του θα πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι στο παρκέ».

Όσο για την φυσιογνωμία του αυριανού παιχνιδιού«Ο Ολυμπιακός είναι μια έτοιμη ομάδα, η οποία άλλαξε ελάχιστα από πέρυσι. Η ομοιογένεια είναι εξαιρετική και είναι κάτι που φάνηκε από τα φιλικά ακόμη. Εμείς έχουμε πολλούς καινούριους παίκτες και αρκετούς που δεν έχουν βιώσει ξανά έναν αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Ένα τέτοιο παιχνίδι είναι πάντα ντέρμπι και είναι κάτι που δεν θα αλλάξει ποτέ».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected