Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μακροχώρι – Κοζάνη 1-1

Των Ειρήνης Σωτηρίου και Αλέξανδρου Δρένου

Δύο από τα φαβορί της ανόδου αναμετρήθηκαν χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Μακροχωρίου, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής. Η νεοφώτιστη ομάδα της Ένωσης, με τις πολλές και ουσιαστικές προσθήκες στο μεγαγραφικό “παζάρι” αντιμετώπισε την Κοζάνη, μια ομάδα έμπειρη στην κατηγορία και εκ του ονόματος και της ιστορίας της, πάντα μέσα στις διεκδικήτριες της πρώτης θέσης.

Η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη, μπορεί ως νεοφώτιστη να μη λογίζεται εκ των πραγμάτων στα φαβορί, όμως η ποιότητα των παικτών που διαθέτει είναι ανδιαμφησβήτητη. Και αυτό φάνηκε από την αρχή του παιχνιδιού, καθώς οι “ασπρόμαυροι” μπήκαν πολύ δυνατά και κατόρθωσαν να πάρουν τα “ηνία” του κέντρου και με τον Βελλίνη σε πολύ καλή μέρα να είναι πολύ επικίνδυνοι μπροστά.

Η Κοζάνη ευτύχησε να προηγηθεί κόντρα στη ροή του αγώνα, γκολ που αποδιοργάνωσε τους γηπεδούχους, όμως συνήλθαν γρήγορα και στο τέλος θα μπορούσαν να πάρουν το παιχνίδι, αν ο διαιτητής μετρούσε το γκολ που εκ πρώτης όψεως φαίνεται καθαρό.

Ας δούμε λεπτό προς λεπτό τι έγινε στον αγώνα

7′ Καλό σουτ του Γεωργίου, μπλοκάρει ο Γκαραβέλης.

9′ Ωραία κίνηση του Βελλίνη, περνά κάθετη πάσα στον Ηλιάδη, τελευταία στιγμή ο Γκαραβέλης προλαβαίνει τον νεαρό επιθετικό και μπλοκάρει.

14′ Πολύ δυνατό σουτ από τα πλάγια του Τσικόπουλου για την Κοζάνη, η μπάλα λίγο άουτ.

17′ Δυνατό σουτ του Κουλουκίδη, η μπάλα άουτ.

18′ ΓΚΟΛ! Σουτ του Κουλουκίδη, η μπάλα βρίσκει στο πόδι του Πιετρά, παίρνει ύψος και “κρεμάει” τον Σταματέλο.

27′ Φοβερή ατομική προσπάθεια του Βελλίνη, περνάει δύο αντιπάλους από αριστερά και πλασάρει τον Γκαραβέλη, μέσα σε αποθέωση (1-1).

30′ Απευθείας φάουλ του Τοπάλη, μπλοκάρει εύκολα ο Σταματέλος.

25′ Εκτέλεση φάουλ του Σαρηγιαννίδη, η μπάλα άουτ.

43′ Κίτρινη κάρτα Συμεωνίδης Χ.

45′ Αντεπίθεση για την Κοζάνη, ο Παπαδόπουλος από δεξιά βγάζει μόνο του τον Ζηνόβιο, λίγο έξω από τη μικρή περιοχή κάνει την προβολή, λίγο άουτ.

49′ Απευθείας φάουλ του Τσακαλίδη, η μπάλα άουτ.

51′ Δυνατό σουτ του Ζαρογιάννη, μπλοκάρει ο Γκαραβέλης.

56′ Αλλαγή για την Κοζάνη. Ο Τραυλός στη θέση του Τσικόπουλου.

59′ Κίτρινη κάρτα Πιετρά.

60′ Αλλαγή για το Μακροχώρι. Ο Μαυριδόγλου στη θέση του Βούλγαρη.

65′ Δεύτερη αλλαγή για Μακροχώρι. Ο Ξαγοράρης στη θέση του Γεωργίου.

66′ Ο Βελλίνης μπαίνει στην περιοχή από δεξιά, πλασάρει τον Γκαραβέλη, σύρριζα από το δεξί δοκάρι.

68′ Κίτρινη κάρτα Σαλέπης.

73′ Ο Τοπάλης αλλάζει παιχνίδι από τα αριστερά, ο Τραυλός βγαίνει τετ-α-τετ με τον Σταματέλο, ο οποίος αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

74′ Μεγάλη ευκαιρία για την Κοζάνη. Σέντρα του Τοπάλη, μέσα από την περιοχή ο Ζηνόβιος θα πιάσει την κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι

81′ Τελευταία αλλαγή για Μακροχώρι. Ο Θεοδωρίδης στη θέση του Τσακαλίδη.

82′ Δεύτερη αλλαγή για Κοζάνη. Ο Λαγός στη θέση του Παπαδόπουλου.

84′ Δυνατό σουτ του Τοπάλη, δύσκολα στη γωνία του ο Σταματέλος σε κόρνερ.

85′ Σουτ του Βελλίνη έξω από την περιοχή, ελάχιστα άουτ.

90′ Σουτ του Ηλιάδη, η μπάλα κοντράρει σε αμυντικό, το ριμπάουντ ο Θεοδωρίδης μέσα από τη μικρή περιοχή, πλασάρει και εντυπωσιακά ο Γκαραβέλης σε κόρνερ.

91′ Ο διαιτητής ακυρώνει γκολ του Σαρηγιαννίδη για φάουλ στον Γκαραβέλη. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται ο τερματοφύλακας της Κοζάνης να χάνει τη μπάλα μετά από απόκρουση και αμυντικός του Μακροχωρίου κάνει κανονική προβολή.

93′ Αλλαγή για την Κοζάνη. Ο Τσικόπουλος Η. περνάει στη θέση του Κουλουκίδη.

Διαιτητής της συνάντησης ο Καραγκάνης του Συνδέσμου Πιερίας με βοηθούς τους Γιαμμούζη και Θεοδώρου, του ίδιου συνδέσμου.

Συνθέσεις

Μακροχώρι : Σταματέλος, Συμεωνίδης Χ., Σαρηγιαννίδης, Σαλέπης, Ζαρογιάννης, Πιετρά, Τσακαλίδης Τ. (81′ Θεοδωρίδης), Γεωργίου (65′ Ξαγοράρης), Βελλίνης, Ηλιάδης, Βούλγαρης (60′ Μαυριδόγλου).

Κοζάνη : Γκαραβέλης, Στεργιόπουλος, Συμεωνίδης, Ταφαρλής, Κάλφας, Καραμπατζάκης, Τσικόπουλος Γ. (56′ Τραυλός), Κουλουκίδης (90+3′ Τσικόπουλος Η.), Ζηνόβιος, Τοπάλης, Παπαδόπουλος (82′ Λαγός).

(με κόκκινο ο Ημαθιώτης παίκτης και με έντονο μαύρ πρώην παίκτης της Βέροιας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected