Γ Εθνική / Τοπικά

Μερκούρης Καραλιόπουλος : “Στην πρεμιέρα και με…μισό-μηδέν!”

Μιλήσαμε χθες βράδυ, μετά τον αγώνα της Νάουσας με τον Κάστορα, για την 1η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Δ’ Εθνικής, με τον Μερκούρη Καραλιόπουλο ή “Κάρολο” όπως τον φωνάζουν χαϊδευτικά οι συμπαίκτες του στην ομάδα. Ο έμπειρος μέσος δέχθηκε με χαρά να μιλήσει στο Imathia Sports News, εμφανώς ανακουφισμένος από την υπερπροσπάθεια της πρεμιέρας.

Μερκούρη καλησπέρα. Πως είσαι; Πιο ήρεμος τώρα να υποθέσω;

Καλησπέρα και σε σας. Ναι, νομίζω πως τώρα είμαι καλύτερα. Σίγουρα ακούγεται ουτοπικό να λέμε ότι είμαστε καλά μετά από μια νίκη στην έδρα μας με έναν αντίπαλο θεωρητικά υποδεέστερο από μας. Όμως η νίκη μας ήρθε μέσα από μεγάλη προσπάθεια και δεν στο κρύβω με περίσσιο άγχος!

Που οφείλετε αυτό Μερκούρη; Γιατί πιστεύεις δυσκολευτήκατε σήμερα;

Τα ματς της πρεμιέρας πάντα κρύβουν παγίδες. Μπορεί να ακούγεται κλισέ αυτή η πρόταση, αλλά με την εμπειρία μου σας διαβεβαιώ ότι έτσι είναι πάντα! Και σήμερα, παρόλο που κάναμε πολλές φάσεις και πιέσαμε τον αντίπαλο, υπήρχε άγχος που δεν μας επέτρεπε να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που είχαμε κάνει στις προπονήσεις. Θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και αν και δεν…λάμψαμε, καταφέραμε και πήραμε τους 3 βαθμούς, τους οποίους και κρατάμε.

Πως βλέπεις τη συνέχεια στον όμιλο; Που πιστεύεις θα κριθεί το πρωτάθλημα;

Πολύ νωρίς να πούμε κάτι τέτοιο. Σίγουρα πολλές ομάδες φέτος έχουν τους ίδιους στόχους, ενώ και οι ομάδες που θεωρούνται μικρότερης δυναμικότητας, φέτος παρουσιάζονται δυνατές. Ακόμα δεν ξέρουμε πόσες θα υποβιβαστούν και πόσες θα ανέβουν, όμως κρίνοντας μόνο από την προετοιμασία και από τις μεταγραφές, θα έλεγα πως οι ομάδες του νομού μας και δυο-τρεις ακόμα θα είναι πάντα μέσα στο “κόλπο”. Στο τέλος πιστεύω θα είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε και πιστεύω πως έχουμε την ομάδα για να το πετύχουμε αυτό, αρκεί να μειώσουμε στο ελάχιστο τα λάθη μας

Μερκούρη ευχαριστώ πολύ, καλή δύναμη και πάντα με υγεία.

Να είστε και σεις καλά και καλή επιτυχία στο έργο σας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected