Κατηγορίες
Football League

Νίκη Βόλου VS Καβάλα – Βασικοί Γελαδάρης, Μαραγκός

 Τρίτο «διπλό» η Καβάλα, «γκρεμίστηκε» η Νίκη από την κορυφή | onsports.gr

Η Καβάλα ταξίδεψε με…άγριες διαθέσεις στο Πανθεσσαλικό, κάτι που πιστοποίησε με τη σημαντική νίκη της εις βάρος της Νίκης Βόλου (2-0) την οποία και γκρέμισε από την κορυφή της βαθμολογίας.

Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση, οι «αργοναύτες» σημείωσαν το πρώτο γκολ στο 26′ με τον Πλιάγκα, διαχειρίστηκαν σωστά την κατάσταση και στο 83′ καθάρισαν τη… μπουγάδα με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντιέ. Αυτή μάλιστα ήταν η τρίτη εκτός έδρας νίκη τους, μετά τα διπλά σε Σέρρες και Πάτρα.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι λίγο μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, δημιουργήθηκε ένταση στους πάγκους και αποβλήθηκαν ο προπονητής της Νίκης, Περικλής Αμανατίδης και ο γενικός αρχηγός της Καβάλας, Κώστας Τσαλίκης.

Βασικοί και πάλι για την Καβάλα οι Δημήτρης Γελαδάρης και Στέλιος Μαραγκός, οι οποίοι ήταν οι καταλύτες για το σπουδαίο “διπλό” της ομάδας στο Βόλο. Συμπαραστάτες οι πρώην παίκτες της Βέροιας, Τάσος Παγώνης και Σερζ Ντιέ, ενώ με την ήττα έφυγαν από το γήπεδο οι Δημήτρης Σαμαράς, Άγγελος Βέρτζος και Μπόζινταρ Τάντιτς για τη Νίκη του πρώην προπονητή της “Βασίλισσας” Περικλή Αμανατίδη.

Συνθέσεις

Νίκη Βόλου : Καρακούτσης, Ψιάνος, Μήτσης (32′ Ουέλινγκτον), Σαμαράς, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Τάσιτς (52′ Γιάκομπ), Πουρτουλίδης, Τάντιτς, Κυριάκος, Φλίγκος (73′ Σκούφαλης).

Νέα Καβάλα : Αποστολίδης, Γελαδάρης, Τριποτσέρης, Παγώνης, Μαραγκός, Ντιέ, Ντος Σάντος (76′ Αναστασόπουλος), Μοκάκε, Μπρατσιάνι, Ενσαλίβα, Πλιάγκας (60′ Χλωρός).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected