Super League 1

Σάκης Τσιώλης : “Την αδικεί τη Βέροια το σκορ”

Τσιώλης: «Καταλυτικό για το αποτέλεσμα το πρώτο γκολ» | onsports.gr

Για τη σημασία του πρώτου γκολ του Αστέρα στην επίτευξη της νίκης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο Σάκης Τσιώλης που παραδέχτηκε ότι στο πρώτο ημίχρονο την ομάδα του την κράτησε ο Φούλοπ, αλλά «στο ποδόσφαιρο παίζουν και οι τερματοφύλακες», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάκης Τσιώλης στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς Αστέρας Τρίπολης – Βέροια.

Για το παιχνίδι: «Ηταν μια σπουδαία νίκη, χρειαζόμασταν τους βαθμούς για να ανέβουμε κι άλλο βαθμολογικά. Στο πρώτο μέρος είχαμε προβλήματα στην αμυντική συμπεριφορά, αφήσαμε χώρους και η Βέροια έδειξε ότι είναι καλή ομάδα. Το αποτέλεσμα στο πρώτο μέρος μάλλον αδικεί τη Βέροια, μας κράτησε ο Φούλοπ, αλλά στο ποδόσφαιρο παίζουν και οι τερματοφύλακες. Μιλήσαμε στο ημίχρονο, κάναμε αλλαγές, κυκλοφορήσαμε τη μπάλα και το πρώτο γκολ ήταν καταλυτικό στο αποτέλεσμα. Πήραμε μια δίκαιη νίκη βάσει της συνολικής εικόνας και σπουδαία βαθμολογικά. Την αφήνουμε όμως πίσω και κοιτάμε το δύσκολο ματς στη Λιβαδειά. Συγχαρητήρια στη Βέροια, δείχνει ότι είναι καλή ομάδα.”

Για την εικόνα του πρώτου μέρους: «Βεβαίως και ο προπονητής είναι υπεύθυνος όταν η ομάδα δεν παίζει καλά. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και οι κακές στιγμές όμως, το σημαντικό είναι ότι αλλάξαμε την εικόνα. Δεν ξέρουμε τι θα γινόταν αν είχαμε δεχτεί γκολ στο πρώτο ημίχρονο».

Για το πού στηρίζεται το παιχνίδι του Αστέρα: «Η ταχύτητα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι το άλφα και το ωμέγα. Από κει και πέρα θέλεις και την κυκλοφορία της μπάλας για να ελέγχεις το ρυθμό. Αν τα έχεις αυτά τότε είσαι καλά».

Για τον τραυματισμό του Ναβάρο: «Ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε. Ο Ναβάρο έβγαλε το πρόγραμμα μέχρι και χθες και ήμουν χαρούμενος γιατί έδειχνε σε καλή κατάσταση. Μετά όμως μας είπε ότι νιώθει βαρύ το πόδι του και δε θέλαμε να το ρισκάρουμε σε καμία περίπτωση ώστε να αποφύγουμε τη θλάση στο δικέφαλο».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected