Κατηγορίες
Football League

Φωκικός VS Παναχαϊκή – Βασικός ο Γεωργίου

«Κόλλησε» η Παναχαϊκή, 1-1 με Φωκικό | onsports.gr

Στο ισόπαλο 1-1 έμεινε η Παναχαϊκή στην Άμφισσα όπου φιλοξενήθηκε από το Φωκικό παραμένοντας μακριά από τις πρώτες θέσεις της Football League.

Ύστερα από ένα παιχνίδι με αρκετά νεύρα και πάθος για τις  δύο ομάδες, Φωκικός και Παναχαϊκή έμειναν στο ισόπαλο 1-1, αποτέλεσμα που αφήνει ικανοποιημένους μόνο τους γηπεδούχους παρά του ότι προηγήθηκαν στο σκορ.

Από την αρχή, οι παίκτες των δύο ομάδων πήγαιναν με δύναμη πάνω στην μπάλα και έδειξαν μεγάλη θέληση για τη νίκη. Αποτέλεσμα αυτού, ήταν αν υπάρξουν κάποιες αψιμαχίες στο 12’ της αναμέτρησης με τους Κωστόπουλο και Ντίνα να δέχονται την κίτρινη κάρτα.

Η Παναχαϊκή είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο ξεκίνημα, ωστόσο ο Φωκικός στην πρώτη του ευκαιρία κατάφερε να σκοράρει, όταν ο Γκόμες στο 20’ μετά από λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων, δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ. Τρία λεπτά αργότερα, ο διαιτητής της αναμέτρησης είχε καταλογίσει έμμεσο με τον Ντίνα να εκτελεί απευθείας το φάουλ και να στέλνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα με το τέρμα του να ακυρώνεται.

Με την έναρξη της επανάληψης οι Πατρινοί κατάφεραν να φτάσουν άμεσα στην ισοφάριση και το παιχνίδι να διεξαχθεί από νέα βάση. Ο Σπίνουλας έκανε την πάσα στον Ουρτάδο ο οποίος με ωραίο σουτ έκανε το 1-1 που έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι είχε καλύτερο ρυθμό με την μπάλα να πηγαίνει πάνω – κάτω και τις ομάδες όμως να μη δημιουργούν κλασικές ευκαιρίες. Σημαντικότερη, αυτή του 80΄όταν ο Ευσταθίου έβγαλε μόνο του τον Γκόμες που δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Βασικός και πάλι για τους γηπεδούχους ο Θανάσης Γεωργίου, ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλή απόδοση και στη φάση του γκολ δεν ευθύνεται. Ο Γιώργος Σιμψερής ήταν στον πάγκο για την ομάδα του Κριστόφ Βαζέχα.

Συνθέσεις

Φωκικός : Γεωργίου, Εσονό, Θωμόπουλος (46’ Χαλούλος), Κωστόπουλος, Λίτσος, Θέος, Σκαρίμπας (64΄ Ευσταθίου), Τετέ, Μπουλούλης, Γκόμες, Ταμπάκης (76’ Αμπντουραχμάνι).
Παναχαϊκή : Πίτκας, Ζορντάο, Σαλαμαστράκης, Σπίνουλας, Κοκκίνης (52’ Καραμανλής), Μπρέσκα (62’ Μαπούκου), Ντίνας, Ολίσε, Ουρτάδο (86’ Βουνκ), Γκούρτσας, Φατιόν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected