Κατηγορίες

Ακαδημία Βέροιας – Δελτίο Τύπου

Η ΑΕΠ – Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας μας απέστειλε το παρακάτω δελτίο τύπου :

Πλούσια αγωνιστική δραστηριότητα και με πολλές επιτυχίες είχε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε για τα τμήματα της Α.Ε.Π.- Ακαδημίας Βέροιας στα πλαίσια του τοπικού πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα

Νίκη για την Α1
Το ερασιτεχνικό τμήμα που συμμετέχει στην Α1 κατηγορία του πρωταθλήματος αγωνίστηκε με την ομάδα του Φίλιππου Μέσης και επικράτησε με σκορ 2-0.
Σκόρερ Α.Ε.Π.- Ακαδημίας: 53’ Κατσιγιαννόπουλος, 56’ Κουτσιμπασόπουλος.
Το επόμενο Σάββατο αγωνίζονται με το Νεόκαστρο.

Νίκη για το ερασιτεχνικό της Α2
Το ερασιτεχνικό τμήμα της Ακαδημίας που συμμετέχει στην Α2 κατηγορία, αγωνίστηκε την Κυριακή στη Νάουσα με τον τοπικό «Ολυμπιακό» πετυχαίνοντας και εκεί νίκη με σκορ 0-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ – Α.Ε.Π.-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ : 0-1
Εικόνα παιχνιδιού: Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της αγωνιστικής έγινε στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, αφού στον αγωνιστικό χώρο βρέθηκαν νεαρά παιδιά και από τις δύο πλευρές με μοναδικό στόχο να παίξουν όμορφο ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες. Το ματς είχε ρυθμό και φάσεις και από τις δύο ομάδες και μπορούσε να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα.

 Στο τέλος όμως κατάφερε να φύγει νικήτρια η ομάδα της Α.Ε.Π.- Ακαδημίας και σε αυτό συνέβαλε και ο Νο 1 (Βελέντζας) που βρέθηκε σε πολύ καλή ημέρα. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο: παίκτες- διαιτητές- παράγοντες- φίλαθλοι για την άψογη συμπεριφορά τους.

Σκόρερ Α.Ε.Π.- Ακαδημίας Βέροιας: 68’ Μιχαηλίδης
Σύνθεση Α.Ε.Π.- Ακαδημίας Βέροιας: Βελέντσας, Τσαλακόπουλος, Αργυρόπουλος, Βασιλείου, Καλτσάς, ( 80’ Τηλκερίδης), Νταμοτσίδης, Γαβριηλίδης, , Μιχαηλίδης, Καλαιτζίδης(88’ Μανουσαρίδης), Καραπείδης, Γκαλαίτσης(70’ Τσιούχας)

Διαιτητής:Μπουκουβάλας
Επόπτες: Δεβετζίδης, Πατζερίδης

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα της Βέροιας έχει ρεπό λόγω της παρέλασης και της εθνικής γιορτής της 28ης Οκτωβρίου.

Νίκη για το παιδικό
Το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας Βέροιας προσέθεσε ακόμη μια νίκη στο ενεργητικό του με το εντυπωσιακό μάλιστα σκορ 3-8 απέναντι στην ομάδα της Αγίας Βαρβάρας.
Εικόνα παιχνιδιού: Χορταστικό το ποδοσφαιρικό θέαμα που απόλαυσαν οι θεατές στην Αγία Βαρβάρα για την 3η αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος, όπως μαρτυρά και το «χορταστικό» 3-8. Η νίκη αυτή είναι η τρίτη σε ισάριθμους αγώνες για τους παίδες της Ακαδημίας.
Τα γκολ για την Ακαδημία πέτυχαν: 2’- 60’ Τηλκερίδης, 15’- 30’ και 50’ Σοφιανίδης, 65’- 75’ Χαρίσης,75’ Μπεκιαρίδης,

Σύνθεση Ακαδημίας: Κούβαρος Α., Μίλης, Κούβαρος Μ., Παπαδόπουλος Χ., Πελεκίδης, ( 40’ Μπεκιαρίδης), Πράγια,(30’ Σαμαράς, 50’ Μπρανιώτης), Τηλκερίδης, , Γαβριηλίδης(70’ Μπούγκαρτσιτς), Σοφιαννίδης, ( 70’ Παπαδόπουλος Απ.) Καβουνόπουλος (65’ Γκιουλέκας)
Επόμενη αγωνιστική: οι παίδες της ομάδας της Βέροιας αγωνίζονται στην έδρα τους, στη Ραχιά με τον «ΦΑΣ Νάουσας».

Με τον Αίολο Νάουσας τα τμήματα υποδομής
Στη Ραχιά φιλοξένησαν τα υπόλοιπα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας Βέροιας τα αντίστοιχα τμήματα του «Αίολου».Οι καλές καιρικές συνθήκες ευνόησαν ακόμη περισσότερο στο να διασκεδάσουν οι νεαροί αθλητές και ο κόσμος να απολαύσει το όμορφο θέαμα των μικρών παιδιών μέσα στο γήπεδο. Το επόμενο Σάββατο τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας αγωνίζονται με το Φίλιππο Μελίκης.
Η Α.Ε.Π.- Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας εύχεται στον παίκτη της Βέροιας Βεργώνη Αλέξη καλή ανάρρωση από τον τραυματισμό του και σύντομα να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected