Αθλήματα

Εθνική Χάντμπολ – Επιστροφή για Σανίκη!

Μετά από δύο χρόνια περίπου (27 Οκτωβρίου 2010 στο Ζλιν, στην ήττα της Ελλάδας με 32-20 από την Τσεχία) καλείται και πάλι στην Εθνική ο Ημαθιώτης παίκτης της γερμανικής Μέλσουγκεν, Γρηγόρης Σανίκης!

Ο 33χρονος λεγεωνάριος, μαζί με τους Αλέξανδρο Βασιλάκη και Σάββα Καρυπίδη επιστρέφουν μετά από δυο χρόνια στην ομάδα, καθώς κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Γιώργο Κρανάκη για το καμπ προετοιμασίας και τους αγώνες με Μεγάλη Βρετανία και Ιταλία στο πλαίσιο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στην Πάτρα 25-28 Οκτωβρίου και το δεύτερο στο Λουτράκι 28 Οκτωβρίου- 2 Νοεμβρίου, όπου και θα λάβει χώρα και η πρώτη αναμέτρηση με τους Βρετανούς.

Στις επιλογές τέλος του Κρανάκη περιλαμβάνονται 11 αθλητές που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα και 8 «λεγεωνάριοι», μεταξύ αυτών και ο έτερος Ημαθιώτης, Δημήτρης Τζιμούρτος.

Αναλυτικά, οι 19 αθλητές που κλήθηκαν είναι οι: Αλέξης Αλβανός, Σπύρος Μπαλωμένος, Διονύσης Γεωργιάδης (ΑΕΚ), Σωτήρης Μαραγκός, Θόδωρος Μεγαλοοικονόμου, Γιώργος Μαστορογιάννης, Κώστας Δεληγιάννης (Διομήδης Άργους), Κώστας Γουργούμης, Απόστολος Παλάσκας (ΠΑΟΚ), Γιώργος Γεωργιάδης, Δημήτρης Τζηράς (ΑΣΕ Δούκα), Αλέξανδρος Βασιλάκης, Σάββας Καρυπίδης, Γρηγόρης Σανίκης (Μέλσουνγκεν- Γερμανία), Χάρης Μάλλιος (Σπρίνγκε- Γερμανία), Γιώργος Χαλκίδης (Βάκερ Τουν- Ελβετία), Κώστας Τσιλιμπάρης (Κολέγιο Κύπρου), Δημήτρης Τζιμούρτος (Χιλντεσχάιμ- Γερμανία), Βύρωνας Παπαδόπουλος (Έμπορ Ροστοκ- Γερμανία).

*handball.org.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected