Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κοζάνη – Σοβαρός τραυματισμός του Γιάννη Τσικόπουλου!

Ένα δυσάρεστο γεγονός επεφύλαξε στην Κοζάνη το φιλικό  που έδωσε στο Βατερό σήμερα, στα πλαίσια της προετοιμασίας της για τον αγώνα της Κυριακής στην Αλεξάνδρεια. Ο επιθετικός Γιάννης Τσικόπουλος σε μια ανύποπτη φάση στάθηκε άτυχος αφού δέχτηκε άθελα από νεαρό παίκτη του Εθνικού χτύπημα, με συνέπεια να υποστεί σπάσιμο κνήμης.

Στον άτυχο ποδοσφαιριστή τοποθετήθηκε γύψος και η πρώτη διάγνωση κάνει λόγο για ένα δίμηνο αποχής απο τους αγωνιστικούς χώρους. Τα προβλήματα δε σταματούν εδώ για την Κοζάνη αφού στο ίδιο φιλικό έπαθε τράβηγμα στον δικέφαλο και ο Ζηνόβιος και αποχώρησε στο πρώτο εικοσάλεπτο για την ιστορία η Κοζάνη κέρδισε με σκορ 4-2.

Τέλος αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της Κοζάνης για το εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στην Αλεξάνδρεια, καθώς και για τη θετική έκβαση της ένστασης που κατέθεσε κατά της εγκυρότητας του αγώνα με το Μακροχώρι, ο οποίος φέρεται να χρησιμοποίησε τιμωρημένο ποδοσφαιριστή (Γιάννης Πιετρά). Σε περίπτωση που η Κοζάνη δικαιωθεί, θα κερδίσει το παιχνίδι και θα πάρει τους τρεις βαθμούς που θα της φανούν πολύτιμοι για την συνέχεια.

*Ματιές στα Σπορ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected