Κύπελλο Ελλάδος

Imathia Sports News – Επιστροφή στη βάση!

Βρισκόμαστε ήδη πίσω στη βάση μας, επιστρέφοντας από το Αιγίνιο, όπου ταξιδέψαμε με τους συνεργάτες μας για να καλύψουμε ειδησεογραφικά το παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα στον Αιγινιακό και στον Εργοτέλη. Η ομάδα των Ζούρκου, Γιαουτζή και Έξαρχου πήρε μεγάλη πρόκριση στα πέναλτι (6-5, κ.α. 1-1) και στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ!

Σήμερα, από τα δημοσιογραφικά θεωρεία που βρισκόμασταν κάναμε ένα “πείραμα”, δίνοντας σε ζωντανή αναμετάδοση τα αποτελέσματα του Κυπέλλου, για να δούμε αν θα είναι πρακτικό ή αν χρειάζεται περαιτέρω διαδικάσία. Ξεπεράσαμε γρήγορα το πρόβλημα της σύνδεσης, που οφειλόταν στο σήμα της περιοχής και προσπαθήσαμε, όσο πιο άμεσα, να σας δώσουμε την εξέλιξη των ματς.

Αυτό είναι ένα πείραμα για τα ματς των ομάδων του νομού μας, που έχουμε ως σκέψη να γίνει στα τοπικά πρωταθλήματα αλλά και στη Δ’ Εθνική. Το δουλεύουμε, το επεξεργαζόμαστε, βλέπουμε τις αδυναμίες και σύντομα θα σας ενημερώσουμε.

Παρόλα τα λάθη και τις αντιξοότητες, παρατηρήθηκε έντονη δραστηριότητα και οι ταυτόχρονοι αναγνώστες μας στο δίωρο που δίναμε τα ζωντανά αποτελέσματα φτάσανε του 1.500! Εντυπωσιακό, αν αναλογιστεί κανείς ότι στην πρώτη φάση του Κυπέλλου δεν υπήρχε Ημαθιώτικη ομάδα και όπως αναφέραμε, ήταν ένα πείραμα για μας. Εδώ θα θέλαμε και τη δική σας άποψη σχετικά με τη διαδικασία, τι σας άρεσε και τι μπορούμε να βελτιώσουμε. Θα ήταν τιμή μας αν γινόσασταν και εσείς μέρος της προσπάθειας αυτής, που έχει σκοπό την άμεση και έγκυρη ενημέρωση.

Συνεχίζουμε με την ετοιμασία του υλικού που έχουμε από το ματς (εντυπωσιακές φωτογραφίες, βίντεο και δηλώσεις των Ημαθιωτών παικτών) αλλά και την ειδησεογραφία της ημέρας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected