Κατηγορίες
Super League 1

Νίκος Καρύδας (Sentra FM): “Σημαντική η νίκη του Ολυμπιακού στη Γαλλία”

Για την χθεσινή (24/10) νίκη του Ολυμπιακού μέσα στη Γαλλία επί της Μονπελιέ μίλησε ο προπονητής της Βέροιας, Νίκος Καρύδας, επισημαίνοντας την κρισιμότητα του παιχνιδιού με την πρωταθλήτρια Γαλλίας στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καρύδα στον «Sentra FM»

Για την παρουσία του Νικοπολίδη και τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού: «Ο Αντώνης είναι ήρεμη δύναμη και ηγετική φυσιογνωμία. Πιστεύω πως θα βοηθήσει να επανέλθει η ηρεμία στα αποδυτήρια. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει να δώσει πολλά πράγματα στον Ολυμπιακό και μπορεί να εξελιχθεί σε καταλυτική παρουσία στον κόκκινο πάγκο».

Για το πως εισπράττει ο Ζαρντίμ την επιλογή του Νικοπολίδη: «Εάν είναι άνθρωπος με «ανοιχτό μυαλό» μπορεί να καταλάβει. Το πρώτο πράγμα είναι να τον προβληματίσει η κίνηση της διοίκησης και στη συνέχεια να δεχθεί την εμπειρία ενός ανθρώπου που γνωρίζει καλά τα αποδυτήρια. Είμαι σίγουρος ότι θα τον στηρίξει και θα τον βοηθήσει στα δύσκολα ο Νικοπολίδης».

Για το τι άλλαξε στην εικόνα του Ολυμπιακού στα δύο ημίχρονα: «Πάντοτε στα εκτός έδρας παιχνίδια ξεκινάς συντηρητικά, αποφεύγεις να δεχτείς γκολ. Η Μονπελιέ μπήκε πιο δυνατά στο ματς ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν κινδύνευσε. Πρώτος στόχος σε αυτούς τους αγώνες να κρατήσεις το μηδέν και μετά θα βάλεις ένα γκολ για να πάρεις τη νίκη. Σαν φιλοσοφία ο Αντώνης έχει αυτό το σκεπτικό ότι κρατώντας σφιχτά στην άμυνα θα βρεις στην πορεία ένα γκολ για να πάρεις το τρίποντο.

Για την είσοδο του Αμπντούν: Είναι σημαντική, η ομάδα βρίσκει τον Αμπντούν σε καλή μέρα και δημιουργεί πρόβλημα στη Μονπελιέ. Δαιμόνιος μυρίζεται το γκολ ο Μήτρογλου. Βοήθησαν με ενέργεια και πνοή οι τρεις αλλαγές, απελευθέρωσε τον Χολέμπας. Βασικά ο πιο σημαντικός παράγοντας μετά το 1-0 έβγαλε αυτό το πρόσωπο και την ποιότητα και επιθετική φιλοσοφία ο Ολυμπιακός, παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο

Για την επόμενη μέρα στον όμιλο: «Καθοριστικό είναι το παιχνίδι με την Μονπελιέ. Στο Champions League είναι «όλα μέσα». Ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει με την ίδια ευκολία το 3 στα 3 και στις νίκες και στις ήττες. Η Μονπελιέ είναι επικίνδυνη ομάδα εκτός έδρας και μπορεί να προκαλέσει προβλήματα εάν βρει ανοιχτούς χώρους».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected