Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δ’ Εθνική (3ος όμιλος) – Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Έπειτα από μία…επεισοδιακή εβδομάδα, τόσο με την ένσταση που κατέθεσε η Κοζάνη για το ματς με το Μακροχώρι και την αντικανονική όπως υποστηρίζει συμμετοχή του Γιάννη Πιετρά στο μεταξύ τους παιχνίδι αλλά και τη συνεδρίαση της Επιτροπής Δ’ Εθνικής για το μέλλον(;) της κατηγορίας, η Κυριακή 28/10 περιλαμβάνει τη διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής.

Οι ομάδες του νομού μας (εκτός του ΦΑΣ Νάουσα που έχει ρεπό), ρίχονται στη…μάχη και μάλιστα με μεταξύ τους ντέρμπι! Την Κυριακή στις 15.00μμ στα Λευκάδια διεξάγεται το μεγάλο τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον τοπικό ΠΑΣ και στο Μακροχώρι. Οι δύο ομάδες, διεκδικήτριες για πολλούς της πρώτης θέσης φέτος, δηλώνουν έτοιμες για το μεγάλο ματς, με διαιτητή τον κ. Χανίδη του συνδέσμου Μακεδονίας.

Η ΑΕ Αλεξάνδρειας, μετά το άτυχο αποτέλεσμα της πρώτης αγωνιστικής στη Νεοκαισάρεια αγωνίζεται στην έδρα της με αντίπαλο την Κοζάνη. Οι “πράσινοι” του Τόλη Τερζή προετοιμάστηκαν όλη την εβδομάδα για το συγκεκριμένο παιχνίδι, με τους παίκτες να δηλώνουν ότι θα δώσουν τα πάντα για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στις άλλες αναμετρήσεις του προγράμματος ξεχωρίζει το παιχνίδι του Κάστορα με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο αγώνας στην Κοζάνη, όπου ο τοπικός Μακεδονικός, στο πρώτο του παιχνίδι για φέτος λόγω του ρεπό της προηγούμενης εβδομάδας υποδέχεται τα Γρεβενά Αεράτα.

Τέλος, στο γήπεδο του Άργους Ορεστικού, ο Παναργειακός υποδέχεται τον Πυρσό Γρεβενών, σε ένα ακόμη αμφίρροπο παιχνίδι από τα πολλά που θα συναντήσουμε φέτος στον 3ο όμιλο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές (κοινή ώρα έναρξης 15.00μμ)

Μακεδονικός Κοζάνης – Γρεβενά Αεράτα
Κατής, Σουγαράκης, Κρομηλίδης (Φλώρινας)

Παναργειακός Ορεστ. – Πυρσός Γρεβενών
Θεολόγου, Δεμερτζής, Τριανταφυλλίδης (Πέλλας)

Λευκάδια – Ενωση Αποστόλου Παύλου
Χανίδης, Μιχαηλίδης, Ντόντης (Μακεδονίας)

Κάστορας – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας
Δροβατζήκας, Γκόλιας, Σιούμπουρα (Γρεβενών)

Αλεξάνδρεια – Κοζάνη
Τσαλουχίδης, Ευθυμίου, Παπαδόπουλος (Κιλκίς)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected