Κατηγορίες
Football League

Σάμιος (πρόεδρος Δόξας) : “Ο Σούλης φταίει…!”

Σάμιος: «Κασδοβασίλης και Παπαδόπουλος φταίνε για την Δόξα» | onsports.gr

Στους Σούλη Παπαδόπουλο και Αντώνη Κασδοβασίλη έριξε το φταίξιμο για την κακή πορεία της Δόξα Δράμας ο πρόεδρος του συλλόγου, Θανάσης Σάμιος.

Αναλυτικά δήλωσε ο κ.Σάμιος στον τηλεοπτικό σταθμό Άλφα της Δράμας:

«Εγώ σαν πρόεδρος είχα την θεσμική υποχρέωση να υιοθετήσω τις εισηγήσεις του προπονητικού επιτελείου οι οποίες έγιναν από τον γενικό αρχηγό Αντώνη Κασδοβασίλη και τον προπονητή Σούλη Παπαδόπουλο», ήταν η αρχική δήλωση του μεγαλομετόχου της Δράμας, στον τηλεοπτικό σταθμό Άλφα της Δράμας.

Στην συνέχεια τόνισε πως: «Σίγουρα η χημεία δεν είχε θετική κατάληξη κάτι που μας προβληματίζει όλους. Βέβαια αυτοί οι 20-30 με την ακραία συμπεριφορά, το μόνο σίγουρο είναι ότι κάνουν κακό στην ομάδα Ο Δεκέμβρης είναι κοντά και όσοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ομάδας, μόνοι τους θα βγάλουν την φανέλα και θα ζητήσουν να διακοπεί το συμβόλαιο τους».

Όσο για τις πολλές αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ, υποστήριξε πως ήταν «εντολή» του τεχνικού τιμ, ενώ χαρακτήρισε το υλικό της ομάδας ως ένα από τα υψηλότερα της κατηγορίας.

Κλείνοντας, φρόντισε να χρεώσει ακόμα μία φορά τους δύο άνδρες, λέγοντας πως: «Ο σχεδιασμός έγινε από αυτούς τους ανθρώπους. Έφερα αυτούς τους ανθρώπους και τους πλήρωσα για να μου κάνουν αυτή τη δουλειά».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected