Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Χρήστος Πίτος – Δήλωση…χείμαρρος!

Όσοι γνωρίζουν τον Χρήστο Πίτο, δεν θα εκπλαγούν με τη δήλωση που έκανε στο Imathia Sports News και στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο. Ο έμπειρος αμυντικός των Λευκαδίων, είχε άποψη τόσο για το θέμα της ένστασης της Κοζάνης στο παιχνίδι με το Μακροχώρι αλλά και για τον αγώνα της Κυριακής στα Λευκάδια. Αναλυτικά η δήλωση του :

“Μπορεί η ένσταση να πείσμωσε τους ποδοσφαιριστές του Μακροχωρίου, όπως δήλωσαν χαρακτηριστικά, αλλά καλό είναι όταν αλλάζουν κατηγορία να προσέχουν τι πράττουν γιατί αυτοί φταίνε και μόνο αυτοί”, ανέφερε αρχικά ο…χείμαρρος Χρήστος!

Και συνέχισε για το παιχνίδι της Κυριακής : “Πρέπει πρώτα οι παίκτες του Μακροχωρίου να κοιτάξουνε στα μάτια τους συμπαίκτες μου και μετά να μιλάνε για επιτυχία μέσα στα Λευκάδια. Οι παίκτες που αγωνίζονται στον ΠΑΣ είναι μια κλάση πάνω από αυτούς και το αποτέλεσμα θα κριθεί από εμάς και από κανέναν άλλον. Πιστεύω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να πανηγυρίσουμε άλλη μία επιτυχία κόντρα σε έναν αντίπαλο που με τις δηλώσεις τους, μόνο αντίπαλος δεν μου φαίνεται εμένα προσωπικά…” καταλήγει ο 33χρονος αμυντικός των Λευκαδίων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected